2777
2789
عنوان

دلم گرفته

294 بازدید | 53 پست

الان یه سال  تو اقدامم ولی باردار نمیشم همه اطرافیانم حاملن یا بچشون تازه به دنیا اومده به جز من جلو شوهرم شرمندم  دو هفته دیگه سالگردمونه دوست داشتم با خبر برداریم سوپرایزش کنم ولی نشد بعد ده روز عقب افتادن پریودم الان پریود شدم شوهرم میگه اشکال نداره ولی خب همه ی دوستاش بچه دارن و...

نماز شب و نماز جعفر طیار بخون

سوده ی عزیزم.. سوده هرویمحقق، نویسنده و مدرسدوره های روانشناسی عمقي یونگسایت👇Www.zendegiesalem.comجهت اطلاعات بیشتر در مورد دوره ها👇@jazabiatdaruniسفارش دوره ها👇@centerrhealthyدستاوردها👇@zendegisalemihaاینستاگرام:http://instagram.com/zendegie_saleem.....طب سنتی انجام نمیدم چون درس دارم نپرسید همش😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یه دختر نوزده سالم که نیاز دارم کانال یوتیوبم بره بالا تا در آمد داشته باشم هزینه شهریه دانشگاهها بتونم برسونم امیدوارم با ویدیوهام بتونم بهتون کمک بکنم

کسب در آمد میلیونی با این روش با سرمایه ده هزار تومان به لینک زیر سر بزنید آموزشش تو یوتیوب هست 

https://youtu.be/fqmoAUBKqtQ

اگه خوشتون اومد سابسکرایب و لایک یادتون نره

من یازده ماه تواقدام بودم خیلی ناامید شده بودم ولی بلاخره تو ماه دوازدهم حامله شدم اصلا انتظارشو نداشتم دقیقا ماهی که دیگه قیدشو زده بودم و استرس نداشتم باردارشدم

♣️♣️درسته کینه خوب نیست ولی زشته یه بدیهای بدون جواب بمونه♣️♣️

هیییی.من چی بگم که عید میشه ۷ سال تموم😔شوهرم همین دیروز به یکی که تازه دخترش دنیا اومده بود تبریک گفت،که پسره فقط ۲۱ سالشع،منم شرمندم،وتا زمانیکه به خواستم نرسم دل گرفته و ناراحتم🥺.تو هنوز وقت داری ان شاالله ماه دیگه بارداری

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍