2789
عنوان

بارداری

76 بازدید | 12 پست

من الان تو روز ۲۹سیکل قاعدگی هستم یروز تا وقت پریم مونده زیر شکم اطراف رحمم بزرگ شده ترشحاتمم زیاد شده با کوچکترین حرف ناراحت میشم نمیدونم چیکار کنم بنظرتون میشه علایم حاملگی گذاشت این حرکتارو

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

باکوچیکترین حرف ناراحت میشی میشه علائم بارداری خداااایا خودت ظهورکن جان جدت🥴🤣🤣🤣

منظورش اینه که روحیم حساس شده

اون برا ماه های ۶ به بعد هست

الهی خوشی هم قدم باشه باتو ...الهی که چشمام نبینه غماتو ...الهی نبینم که بی تکیه گاهی ... فقط شادیاتو ببینم الهی  ❤🌸🌹🌺      میشه برا سلامتی پسرم 🐣 و ظهور امام زمان (عج) دو تا صلوات بفرستی... مرسی😍😘
منظورش اینه که روحیم حساس شده اون برا ماه های ۶ به بعد هست

بله منطورشومیفهمم ولی تعجب کردم اخه ازالان نمیشه جزعلائم باشه حداقل یکم بگذره اون پروژسترون توبدنش تولید شه بعددد☹️😐

دخترنازم منتظرتم مامانی
اره خب ولی ن الان عزیزمن بزاریکم ماهت بیشترشه😐

پارسال این موقعه تو هفته ۶بودم چون روحیم زیادی حساس شده بود بچم سقط شد بخاطر اون اینجا ازتون پرسیدم امکان داره از الان اتفاق بیوفته بخاطر اون

پارسال این موقعه تو هفته ۶بودم چون روحیم زیادی حساس شده بود بچم سقط شد بخاطر اون اینجا ازتون پرسیدم ...

نمیدونم والا چون من خودم همینجوری هستم ولی جدیدااینجوری شدم الکی گریم میگیره

دخترنازم منتظرتم مامانی
نمیدونم والا چون من خودم همینجوری هستم ولی جدیدااینجوری شدم الکی گریم میگیره

درسته میشه بعضی وقتا ادم روحیش اینجور میشه اما یبار اتفاق تلخ برام افتاده سر اینجور چیزا میترسم

پارسال این موقعه تو هفته ۶بودم چون روحیم زیادی حساس شده بود بچم سقط شد بخاطر اون اینجا ازتون پرسیدم ...

عزیزم بچه ۶ هفته بخاطر حساسیت مادر سقط نمیشه اون نقض ژنتیکی داشته رشد نکرده و قلبش تشکیل نشده از این فکرا نکن

عزیزم بچه ۶ هفته بخاطر حساسیت مادر سقط نمیشه اون نقض ژنتیکی داشته رشد نکرده و قلبش تشکیل نشده از این ...

نه عزیزم تو هفته ششم سقط نشده من موقعی که فهمیدم اینجوری بودم سر چیزهای الکی همش ناراحت میشدم تو اخرهای ماه سوم بودم سقط شد دکتر بهم اونجور گفت 

درسته میشه بعضی وقتا ادم روحیش اینجور میشه اما یبار اتفاق تلخ برام افتاده سر اینجور چیزا میترسم

ن بابا این چ حرفیه والامن مدام روحیم خرابه هی میپرم ب شوهرم ن ایناطبیعین بنظرم اول ازهمه حساس شدن سینهاس 

دخترنازم منتظرتم مامانی
ن بابا این چ حرفیه والامن مدام روحیم خرابه هی میپرم ب شوهرم ن ایناطبیعین بنظرم اول ازهمه حساس شدن سی ...

اونم هست هفته قبل اینا بود انگار به سینه هام سوزن چسبونده بودن لباسم نمیتونستم بپوشم بعد دوروز خوب شد  حتی نوک سینه هامم زخمو قهوهای شدن اما تو نت سرچ کردم چیزی دستگیرم نشد بیخیال شدم