2777
2789
عنوان

بچه ۱ ساله

213 بازدید | 19 پست

خانوما بچم یکسال و چهار ماهشه پسر

خیلی عصبیه محکم دستاشو میکوبه رو میز اگه حرصش بگیره دو دستی میزنه به سرش داد میکشه 

طبیعیه بچهای شمام همینطورن یا ببرم دکتر

پوشاک شیک ارزان ارسال رایگان     برای فروش نیاز ب حمایت دارم کاملا معتبر❌                          https://rubika.ir/poshakshik20kasraeii          ✅روبیکا              کافیه دستتو بزاری رو لینک نگه داری آبی شد بازکردن بزنی         باسلام دارم  ❌     اینستا هم دارم

اکثر بچه ها همینن.میخوان منظورشونو به بقیه بگن نمیتونن و اینطوری عکس العمل نشون میدن

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ن دختر من ۱۴ ماهشه گریه و لج زیادمیکنه ولی خودشو نمیزنه

دخترم،،به یاد داشته باش آنقدر دوستت دارم که به خاطرتبا تمام سختی‌های دنیا خواهم جنگید؛به من تکیه کنکه تکیه‌گاهت عاشقانه دوستت دارد

خواب خوب غذای خوب و بازی های خوبی داره؟

رابطه ی مادر پسری تون خوب هست؟

زود به درخواست هاش جواب میدی؟

وقتی بغل بخواد سریه بغلش میکنی؟

تو روز بازی های هیجانی و شاد  و کثیف کاری مث آب بازی خمیربازی رنگ بازی گل بازی میکنی؟و بهش اجازه میدی کامل بازی کنه بدون گیر دادن؟

چقدر بهش نه میگی؟آیا همیشه در حال گفتن نه هستی؟نکن نرو دست نزن ؟؟؟؟؟

زمانی به ماساژش اختصاص دادی؟

عشق بی قید و شرط بهش دادی؟

بهش میگی دوسش داری؟

خواب خوب غذای خوب و بازی های خوبی داره؟ رابطه ی مادر پسری تون خوب هست؟ زود به درخواست هاش جواب مید ...

دکتر هستین ؟

نه این بازی هایی ک گفتین انجام نمیدم باهاش

خیلیا انجام نمیدن و ندادن یعنی تاثیر داره نوع بازی هم😳😳

پوشاک شیک ارزان ارسال رایگان     برای فروش نیاز ب حمایت دارم کاملا معتبر❌                          https://rubika.ir/poshakshik20kasraeii          ✅روبیکا              کافیه دستتو بزاری رو لینک نگه داری آبی شد بازکردن بزنی         باسلام دارم  ❌     اینستا هم دارم

بعضی از بچه ها اینطورین موهاشونو میکشن خودشونو میزنن

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉

سعی کن حرصشو درنیاری عصبانی نکنیش زیاد بغلت بگیر محبت کن بهش چیزی خاست و خطرناک بود یا مقدور نبود حواسش پرت کن نذار بچت لجباز بار بیاد این دورانو تقریبا همه مادرا دارن بچه تواین دوران نیاز به حمایت داره حمایتش کن 

اُفَوّضُ اَمری اِلی اللّه خدایا ممنونم که خوشحالم کردی اللهم صل علی محمد وآل محمد باافتخار مامان پرنسس و پرنس😍😍
دکتر هستین ؟ نه این بازی هایی ک گفتین انجام نمیدم باهاش خیلیا انجام نمیدن و ندادن یعنی تاثیر داره ...

نه عزیزم دکتر نیستم ولی در زمینه فرزند پروری کتاب های زیادی خوندم و میخونم 

بله بسیار تاثیر داره 

پیج نسل نو کیدز تو اینستا فالو کنید