2777
2789
عنوان

یه مشورت :(

268 بازدید | 18 پست

سلام. 

من با یه دختره ای مجازی دوست شدم. ی ساله دوستیم. خیلی صمیمی هم شدیم. 

اما من چندان دوسش ندارم. اما از روی تعارف مجبورم محبتش رو برگردونم... نمیتونم بهش نه بگم

این نتونستن نه گفتن باعث شده خیلی از خودم دور بشم. خیلی ب کارام نرسم. اونقد ادامه دار شد نه نگفتن ک یهو دیدم بحرفش گوش دادم و سرمایه شو پذیرفتم. 

الان کاریو باهم شروع کردیم که اون سرمایه شو داده. ولی خب تا الان کلا 135 ت خرج کردیم. و من نمیخوام ادامه بدمش.. بنظرتون خیلی بده اگه پس بدم پولشو. اگر نه لطفا بهم بگین چجوری بهش بگم نمیخوام کارمون ادامه دار بشه.  

اشتباه کردی از اول -وقتی شما بااینک زیاد دوسش نداری باهاش موندی و صمیمی شدین - ایشون تصورات دیگ دارن نمیدونن ک از روی تعارف و رودربایستی موندین -بیش ازین ایشون درگیر نکنین وقتی خودتون تمایلی ندارین ب ادامه رابطه-پولشونم برگردونید تاخودشون تنها کار رو ادامه بدن و واقعیت بهشون بگید

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

رک بهش بگو گناه داره چون اون روز ب روز بهت وابسته تر میشه ولی ادمایی مث شما بلاخره روزی تاوان میدن

من چ گناهی کردم خب 

یکساله دارم محبت میکنم منم... نمیگم دوستش ندارم اما خب دیگه انتظاراتش روز ب روز بیشتر میشه 

اشتباه کردی از اول -وقتی شما بااینک زیاد دوسش نداری باهاش موندی و صمیمی شدین - ایشون تصورات دیگ دارن ...

دوستش دارم. اما اندازه یک دوست عادی. نه اینطور ک ایشون میخواد. و انتظار داره اولویت اول من باشه... ما هر دو دختری. دو تا دوست عادی 

انتظارات زیاده ☹️

من چ گناهی کردم خب  یکساله دارم محبت میکنم منم... نمیگم دوستش ندارم اما خب دیگه انتظاراتش روز ...

محبتت از جنس ترحمه ن از جنس عشق وقتی اول اولاش دیدی داره بهت وابسته میشه میرفتی نمیذاشتی اینقد بگذره الان چ روزیه دارم بهت میگم یه جوری ضربه بااحساست دیگران بازی کردن بخوری ک هی طرفت بیاد جلو چشت

محبتت از جنس ترحمه ن از جنس عشق وقتی اول اولاش دیدی داره بهت وابسته میشه میرفتی نمیذاشتی اینقد بگذره ...

والا شما انگار داری یک نفر دیگه رو سرزنش میکنی بجای من!  معلوم نیست تو ذهنت کیو مورد خطاب قرار میدی! 

اشتباه از من بود ک فکر کردم شاید کسی درک کنه وضعیت منو. 

والا شما انگار داری یک نفر دیگه رو سرزنش میکنی بجای من!  معلوم نیست تو ذهنت کیو مورد خطاب قرار ...

کسی سرزنش نمیکنم عزیز مخاطبمم شمایی ک باقلبی بازی کردی چیکارت دارم خیلی مث تو دیدم تو بادختره بگو میخوام کات کنم نگاه چ اهی بکشه اگه دروغ گفتم بیا اینجا بمن بدبیراه بگو

کسی سرزنش نمیکنم عزیز مخاطبمم شمایی ک باقلبی بازی کردی چیکارت دارم خیلی مث تو دیدم تو بادختره بگو می ...

بابا ما دوتا دختریم. شاید فکر کردی منم پسرم. 

منم در حد ی دوست مجازی عادی دوستش دارم. نمیخوام بهم بزنیم. فقط گفتم نمیخوام کاری ک راه انداختیم انجام بدم. همین 

بابا ما دوتا دختریم. شاید فکر کردی منم پسرم.  منم در حد ی دوست مجازی عادی دوستش دارم. نمیخوام ...

خخخخخخخخخخخخخخخخ کوفت بگیری یه ساعت دارم جا اون دختره حرص میخورم 😂😂😂