2777
2789
عنوان

کسی هس مثل من ؟؟

50 بازدید | 10 پست

من تو فصل سرما پاییز و زمستون هوای سرد بهم بخوره سردرد میشم پیشونیم و نزدیک چشام درد میگیره بعضی وقتا هم دردش به بالای سر و پشت سر میزنه البته کمه ولی اذیتم میکنه 

کسی هس اینجوری باشه؟

سینوزیته؟

دکتر نرفتم ، چیکار کنم راه حل خونگی برا درمانش ؟؟؟؟

خواهشااااا راهنماییی کنید ......

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

به فکر درمانش باش اگه شدیدتر بشه چشماتو ضعیف میکنه و اینکه من برام پیش اومده بود وقتی راه میرفتم تیرمیکشید 

قسمت پشت چشمام و شقیقه هام پشت سرم نزدیکای وسط سرم  درد داشتم 

اب یخ نخور مخصوصا الان که تو فصل زمستونیم وقتی عرق کردی جلو کولر یا بیرون که سرده نرو بعد حموم با موهای خیس سشوار نکش با حوله اول خشک کن بعدش اگه رعایت کنی برطرف میشه به من دکتر اینارو گف لباسای گرم بپوش روسری بپوش تو خونه نزار زیاد هوای سرد به سرت بخوره

قهرمان زندگی خودت باش    حدیث چشم مگو      باجماعت کوران
به فکر درمانش باش اگه شدیدتر بشه چشماتو ضعیف میکنه و اینکه من برام پیش اومده بود وقتی راه میرفتم تیر ...

برا من شدید نیس ولی اذیت میکنه 

پیشونی و نزدیک چشام گاهی هم دردش میزنه به بالای سرم و پشت سرم 

دقیقا با شروع شدن مهر اینجوری شد رفتم بیرون باد خورد چند روز خوب شده بود  باز میرم بیرون باد میخوره درد میگیره

برا شما دکتر فقط توصیه کرد 

قرصی چیز نداد؟

کامل خوب شدی یا اگه رعایت نکنی باز سردرد سینوزیتی میگیری؟

برا من شدید نیس ولی اذیت میکنه  پیشونی و نزدیک چشام گاهی هم دردش میزنه به بالای سرم و پشت ...

رعایت نکنی همون اش و کاسه اس 

راستش قرص و دارو بهم داد اما یادم نیس چیا بودن یه سالی گذشته واینکه شاید درد سرت موقت باشه فردا پس فردای بره اما اگه نرفت یه سر برو دکتر 

من بیشتر از داروهای سنتی استفاده میکنم تا داروهای که دکتر تجویز میکنه ویکس برای سردرد خیلی خوبه من خودم استفاده کردم اروم میکنه اویشن و جوشنده های گرمی بخور و بخور بده اونا بی تأثیر نیستن 

رعایت نکنی همون اش و کاسه اس  راستش قرص و دارو بهم داد اما یادم نیس چیا بودن یه سالی گذشته وای ...

وقتی گرم نگه میدارم خوب میشه اصلا تو فصل سرما نباید سرما بهش بخوره 

اینجوری مجبورم زیاد بیرون نرم شما هم بیرون نمیری زیاد؟

وقتی گرم نگه میدارم خوب میشه اصلا تو فصل سرما نباید سرما بهش بخوره  اینجوری مجبورم زیاد ...

من اولاش که تازگی این علائم رو پیدا کرده بودم همینطور بودم کلاه بزار که پیشونیتو بپوشونه من کلاه میزاشتم