2777
2789
عنوان

وزن گیری نوزاد😢

9565 بازدید | 34 پست

دوستان پسرم چهار ماهشه انقد لاغره که استخونای بدنش زده بیرون،رفلاکس داره،تحت نظر پزشک هست و دارو مصرف میکنه ،طبق نظر پزشک هم براش کمکی شروع کردم اما اصلا انگار نه انگار،شیر خشکم میخورع  

شبا هر کاریش میکنم شیر نمیخوره حدود هشت ساعت خابه و هرررکار میکنم شیر نمیخوره،تو طول روزم معمولیه حدودا ساعتی یه واحد شیر میخوره،امروز سعی کردم یکم بیشتر بهش شیر بدم که از ظهر تا حالا دل درد داشت الان کلی بالا اورد تا آروم شد

کسی تجربه داره؟دلم نمیخاد لاغر بمونه ،کی درست میشه وزن گیریش،چکار کنم براش دیگه؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلیلش رفلاکس هست  فقط حرص نخور. لاغر عم باشه هیچی نمیشه من دوتا بچه هام همینطوری بودن الانم ب ...

خب وزنشون الان خوبه؟چقد طول میکشه تا خوب بشه؟پدرش لاغره ولی بخاطر این لاغره که غذا نمیخوره،هر کی میبینه میگه چقد لاغره به باباش رفته،،،،،دلم میخاد یکم تپل بشه 

خب وزنشون الان خوبه؟چقد طول میکشه تا خوب بشه؟پدرش لاغره ولی بخاطر این لاغره که غذا نمیخوره،هر کی میب ...

اره الان یکی ۱۰سالش هست یکی ۶ هردو هم فرقی با بچه هایی که یک سالگی ۱۲ کیلو بودن ندارن درحالیکه یک سال به ۹کسلو هم نرسیدن

از یک تا ۲ تلاش کردم با غذای متنوع و ‌‌‌‌.....(نه با زور) وزنشون ۲سالکی شد ۱۲

الانم تپل نیستن که البته خداروشکر ولی لاغر هم نیستن معمولی

نمیدونم حس میکنم برای یه بچه چهار ماهه طبیعی نیست که هشت یا ده ساعت هیچی نخوره 

نمیدونم اگه دکترش گفته شبا شیر بدی میتونی سر شیشه رو بمالی به لپش خودش ش شروع میکنه مک زدن لازم نیست بیدارش کنی ا

اره الان یکی ۱۰سالش هست یکی ۶ هردو هم فرقی با بچه هایی که یک سالگی ۱۲ کیلو بودن ندارن درحالیکه یک سا ...

خدارو شکر ،خدا براتون نگهش داره 

من بعد دوبار سقط بچه دار شدم،کلا آدم حساسی نیستم اما از وقتی بچه دار شدم خیلی حساس میشم بعضی وقتا رو قد و وزنش 

نمیدونم اگه دکترش گفته شبا شیر بدی میتونی سر شیشه رو بمالی به لپش خودش ش شروع میکنه مک زدن لازم نیست ...

اره تو خواب شیر میخوره کلا،اما شب که میشه هیچ جوری شیر نمیخوره،گریه میکنه سرشو عقب میکشه که بخابه دوباره

خدارو شکر ،خدا براتون نگهش داره  من بعد دوبار سقط بچه دار شدم،کلا آدم حساسی نیستم اما از وقتی ...

مبفهمم فقط بدون مشکلی نداره لاغر بودنشون و حرص نخور

بیشتر هم بهش نده رفلاکسش بدتر میشه

با غذا کمکی کم کم بهتر میشه

اره تو خواب شیر میخوره کلا،اما شب که میشه هیچ جوری شیر نمیخوره،گریه میکنه سرشو عقب میکشه که بخابه دو ...

دلش درد میکنه دکتر بچه من از دو ماهگی گفت لازم نیست شبا شیر بدی ولی خو‌وزنگیریش رو نموداره مورد شما رو نمیدونم

نمیدونم اگه دکترش گفته شبا شیر بدی میتونی سر شیشه رو بمالی به لپش خودش ش شروع میکنه مک زدن لازم نیست ...

نه بابا من یه دوره وسواس پیدا کردم از بس همه میگفتن بده شب شیر نخوره نصف شب حتی عوضش میکردم که کمی هشیار بشه شیر بخوره ولی اصلا ‌ذهن باز نمیکرد