2789

اره . ولی نشون نمی‌ده.  قدش ۱۷۰به بالا. ریش سیبل میزاره .موهاش مدل جدیدیا میزنه. گندمی پوستش. ‌خودتم تپلی یکم .احساساتی. زود اشکت در میاد. بینی کوچولو. لبا کوچولو. 

خدایا شکرت . خدا جونم هرکس که امضامو میخونه حاجت روا بشه ان شا الله.خدایا شکرت خدایا شکرت  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره . ولی نشون نمی‌ده.  قدش ۱۷۰به بالا. ریش سیبل میزاره .موهاش مدل جدیدیا میزنه. گندمی پوستش. ‌ ...

مگه تو حش ششمی😐😂 درست گفتییی ولی تپل نیسم

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️
مگه تو حش ششمی😐😂 درست گفتییی ولی تپل نیسم

تازه فهمیدم بعضی حرفام درست میشه،😁😁😁 تپل منظورم چاق نیست منظورم تو پر هستی 

خدایا شکرت . خدا جونم هرکس که امضامو میخونه حاجت روا بشه ان شا الله.خدایا شکرت خدایا شکرت  
تازه فهمیدم بعضی حرفام درست میشه،😁😁😁 تپل منظورم چاق نیست منظورم تو پر هستی 

ارهههههه همش درستتت مطمئنی دوسم داره دیگه؟ دلیل اون نگاهاش چیه به همه اینجوری نگا میکنه؟

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️
ارهههههه همش درستتت مطمئنی دوسم داره دیگه؟ دلیل اون نگاهاش چیه به همه اینجوری نگا میکنه؟

اره دوستت داره ولی نشون نمی‌ده که دوستت داره. خوشش میاد بهت توجه میکنه 

اره . ولی نشون نمی‌ده.  قدش ۱۷۰به بالا. ریش سیبل میزاره .موهاش مدل جدیدیا میزنه. گندمی پوستش. ‌ ...

حست میگه به عشقم میرسم یا نه؟ بهم فکر میکنه؟ دوسم داره یا ازم سرد شده؟ ممنون میشم جواب بدی 

حست میگه به عشقم میرسم یا نه؟ بهم فکر میکنه؟ دوسم داره یا ازم سرد شده؟ ممنون میشم جواب بدی 

حس ششم نیستم.

خیلی کمه احتمالش. گاهی میایی تو ذهنش. معمولیه.  بازم میگم من حس ششم نیستم

اره دوستت داره ولی نشون نمی‌ده که دوستت داره. خوشش میاد بهت توجه میکنه 

وای جدیی🥺😂 استادمههه بنظرت چیکارا یمکنه؟

یعنی چی چکارا میکنه؟

هیچی اونو بیخیال😂. چیکار کنم که بیشتر جذبم بشع

هیچی اونو بیخیال😂. چیکار کنم که بیشتر جذبم بشع

هیچی کارای غیر ارادیت بیشتر جذبش مبکنه

هیچی کارای غیر ارادیت بیشتر جذبش مبکنه

یعنی چیکار مثلا