2777
2789
عنوان

تجاوز

| مشاهده متن کامل بحث + 4863 بازدید | 78 پست
بدون پدر مادرت چرا میری خونه یه غریبه . پاشو برو خونتون دیگم تنهایی جایی نرو. هرکیم بهت دست زد محکم ...

عزیز من اول اینکه مامانم خب قطعا اجازه داده همینجوری که نمیرم و اینکه میشناسن که اجازه دادن اونروزم اتفاقی پدر بزرگش بوده..و ممنون از راهنمایی اخرت😁😅

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم😣خیلی دردناکه هیچی نمی‌فهمیدم چرا ازمون سواستفاده میکردن اخه میخواستم ب عمم بگم دخترعمم گفت ولش ...

وای نه ... من خجالت میکشیدم به مامانم بگم ... میترسیدم اصلا ... مامانم اتفاقا پسر عممو میشناخت .. بهم همیشه میگفت که از فلانی دور باش همیشه ... اگه بهت گفت بیا کارای بد بد کنیم قبول نکنیا ... بیا به خودم بگو .... مامانم اینقدر فهمیده بود .... ولی من با وجود اینا بازم ترسیدم بگم بهش ... 

ازطرفی هم .. نه اون سنی داشت ... نه من... دوتامون خامی کردیم ... بخاطر همین ... وگرنه اگر بزور باهام کاری کرده بود شاید میگفتم به مامانم 

☆ ⃟۞𝑇𝒉𝑒 𝑜𝑛𝑙𝑦 𝑤𝑎𝑦 𝑡𝑜 𝑑𝑒𝑓𝑒𝑎𝑡 𝑦𝑜𝑢𝑟 𝑒𝑛𝑒𝑚𝑖𝑒𝑠, 𝑖𝑠 𝑦𝑜𝑢𝑟 𝑠𝑢𝑐𝑐𝑒𝑠𝑠.✰
وا یعنی چی مرتیکه احمق سعی کن تنها هیچ حا نری 

تنها که نبودم مامان و بابام میبرن و میارنم و اجازه میدن..سرخود نیستم ولی خب راستش هر چی میگذره از سه شنبه تا الان داره بیشتر میشه حسم دارم فکر میکنم چقدر احمق بودم دیگه

شما سنت از ۱۸ سال کمتر هست و نباید به تنهایی تصمیم بگیری  قطعا این مسئلع رو با بزرگترت در میون ...

بله درسته..با کمک کسی هم نمیتونم تصمیم بگیرم.. میتونم؟ چون گزینه ای نیست کاری نمیشه کرد  ولی همون برادر ناتنیم همش میگه بهش فکر نکنم ولی نمیشه واقعا

تنها که نبودم مامان و بابام میبرن و میارنم و اجازه میدن..سرخود نیستم ولی خب راستش هر چی میگذره از سه ...

نه عزیزم خودتو اصلا سرزنش نکن تو جامعه هر خوک کثیفی پیدا میشه ربطی به تو نداره ولی سعی کن که هیچ وقت تنها نری هیچ جا 

بله درسته..با کمک کسی هم نمیتونم تصمیم بگیرم.. میتونم؟ چون گزینه ای نیست کاری نمیشه کرد &nbs ...

اشتباه نکن  قرار نیست شما تصمیم بگیری . مسئله رو که در میون گذاشتی دیگه فکر نکن و بقیش با بزرگتر ها .