2777
2789
عنوان

جدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 764 بازدید | 41 پست
عزیزم بچه تا ۷ سال پیش مادر میمونه، در ضمن تو چرا انقدر ساده ای ، یه خورده کولی بازی در بیار، طلاق ت ...

😭😭😭😭نمیخوام ازش ی گرون بیاد تو زندگیم 

برای سلامتی نی نیم ی صلوات بفرستید 😍لایک کن اگ صلوات فرستادی ممنون اجرتون با خدا ..بالاخره منم مامان شدم .اونایی ک فک میکنن با کیست نمیشه باردار شد در اشتباهن من خودم دوتا کیست دارم چپ و راست با این ک مشکلایی دیگ هم دارم کلسترونم بالاس ۳۹۳ ویتامین Eندارم و... ولی باردار شدم تو اقدامم نبودم نا خداگاه .اول ب لطف خدا دوم امام رضا من نذر کردم ک ب اقامون امام رضا بچه دار شم ی ساعت نگذشت ک فهمیدم باردارم 😍😍.امیدتون رو از دست ندید .انشالا اونایی ک چشم انتظارن  دامنشون سبز شه 💋❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای همچین گفتی عاشق همیم گفتم از وسط یه زندگی گل و بلبل داری میلی بیرون برو بابا خداروهم شکر کن ب ...

تا ۷ سال با میشع مطمئنید؟؟؟؟؟؟

برای سلامتی نی نیم ی صلوات بفرستید 😍لایک کن اگ صلوات فرستادی ممنون اجرتون با خدا ..بالاخره منم مامان شدم .اونایی ک فک میکنن با کیست نمیشه باردار شد در اشتباهن من خودم دوتا کیست دارم چپ و راست با این ک مشکلایی دیگ هم دارم کلسترونم بالاس ۳۹۳ ویتامین Eندارم و... ولی باردار شدم تو اقدامم نبودم نا خداگاه .اول ب لطف خدا دوم امام رضا من نذر کردم ک ب اقامون امام رضا بچه دار شم ی ساعت نگذشت ک فهمیدم باردارم 😍😍.امیدتون رو از دست ندید .انشالا اونایی ک چشم انتظارن  دامنشون سبز شه 💋❤
نمیدونم چرا حس میکنم دارید رمان تعریف میکنید،امیدوارم حسم درست باشه

🙏🙏🙏حق باشماس

تا ۷ سال با میشع مطمئنید؟؟؟؟؟؟

بله

اگه دختر باشه ۹سالگی خودش انتخاب میکنه پیش کی باشه و اگه تورو انتخاب کنه فقط ۷تا ۹ پیش اوناست

پسر باشه ۱۵ سالگی انتخاب میکنه یعنی ۷تا ۱۵ پیش اوناست

تا اونموقع ام خدا بزرگه اصلا شاید خودشو نخواستن پیششون باشه کلا موند پیش خودت

ولی فعلا جای این ناراحتیا زودتر خلاص شو از این جماعت نادون و شوهر داغون

عاشقتم...نه اینجور, بدجور!
😭😭😭😭😭😭😭😭😭وای دارم میمیرم  کسی نیس

اعععع دختر ینی چی اروم باش با شوهرت حرف بزن منم خونواده شوهرم اینجورین فهمیدن من باردارم انقد ناراحت شدن که .....

فکر کنم اونام میخوایتن طلاق منو از همسرم بگیرن که تیرشون به سنگ خورد

میشه برای پدر فوت شدم یه فاتحه بخونید 😭😭😢😢

استارتر چیکارکردی

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.
خب پس بنظرم جداشی بهتره. مرد بچه ننه ک نمیتونه زندگیشو حفظ کنه دوزار نمیارزه

سلام خانمی از استارتر خبر نداری

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.