2777
2789
عنوان

جدایی

764 بازدید | 41 پست

سلام کسی هست درد دل کنیم دارم دغ میکنم 😭😭😭😭😭😭عاشقه همسرمم همسرم هم منو دوس داره ولی خانوادش نمیزاره قراره فردا طلاق بگییرم بچمو هم ازم میگیرن 😭😭😭😭😭😭😭😭😭 ۴ماهمه دارم میمیرم

برای سلامتی نی نیم ی صلوات بفرستید 😍لایک کن اگ صلوات فرستادی ممنون اجرتون با خدا ..بالاخره منم مامان شدم .اونایی ک فک میکنن با کیست نمیشه باردار شد در اشتباهن من خودم دوتا کیست دارم چپ و راست با این ک مشکلایی دیگ هم دارم کلسترونم بالاس ۳۹۳ ویتامین Eندارم و... ولی باردار شدم تو اقدامم نبودم نا خداگاه .اول ب لطف خدا دوم امام رضا من نذر کردم ک ب اقامون امام رضا بچه دار شم ی ساعت نگذشت ک فهمیدم باردارم 😍😍.امیدتون رو از دست ندید .انشالا اونایی ک چشم انتظارن  دامنشون سبز شه 💋❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

😭😭😭😭😭😭😭😭😭وای دارم میمیرم  کسی نیس

برای سلامتی نی نیم ی صلوات بفرستید 😍لایک کن اگ صلوات فرستادی ممنون اجرتون با خدا ..بالاخره منم مامان شدم .اونایی ک فک میکنن با کیست نمیشه باردار شد در اشتباهن من خودم دوتا کیست دارم چپ و راست با این ک مشکلایی دیگ هم دارم کلسترونم بالاس ۳۹۳ ویتامین Eندارم و... ولی باردار شدم تو اقدامم نبودم نا خداگاه .اول ب لطف خدا دوم امام رضا من نذر کردم ک ب اقامون امام رضا بچه دار شم ی ساعت نگذشت ک فهمیدم باردارم 😍😍.امیدتون رو از دست ندید .انشالا اونایی ک چشم انتظارن  دامنشون سبز شه 💋❤

منم دارم جدا میشم عاشقشم هستم تازه حق طلاق گرفتم  دارم میرم برای طلاق

عضو گروه نارنجی🤭قد160 وزن67وزن هدف 52💪تاریخ شروع(1/10/99💪 خب الان73 کیلو شدم و لاغرم نکردم هیچ چاقم کردم😐🏃‍♀️اگ میشه کمکم کنید مرسی اهه                                     با اجازتون تیکرم الکیه🤭🤭🤭🤪                                         فقط غییر ممکن غییر ممکنه شک نکن ک میتونی💪                                                                             خدایا هرچ مشکلاتم بزرگ باشند تو از آنها بزرگتری❤️من بی صبرانه منتظر معجزه های تو هستم❤️  ❤️          تا اینجا اومدی یه صلوات از ته دلت   واسه امام زمان و     عاقبت بخیری من و خودت بفرست🌹🌹
😭😭😭😭😭😭😭😭😭وای دارم میمیرم  کسی نیس

من درکت میکنم رفیق

عضو گروه نارنجی🤭قد160 وزن67وزن هدف 52💪تاریخ شروع(1/10/99💪 خب الان73 کیلو شدم و لاغرم نکردم هیچ چاقم کردم😐🏃‍♀️اگ میشه کمکم کنید مرسی اهه                                     با اجازتون تیکرم الکیه🤭🤭🤭🤪                                         فقط غییر ممکن غییر ممکنه شک نکن ک میتونی💪                                                                             خدایا هرچ مشکلاتم بزرگ باشند تو از آنها بزرگتری❤️من بی صبرانه منتظر معجزه های تو هستم❤️  ❤️          تا اینجا اومدی یه صلوات از ته دلت   واسه امام زمان و     عاقبت بخیری من و خودت بفرست🌹🌹
علت؟ 

خواهر شوهرم پدر مادرش اذیتم میکنن منو همسرم ۸سال عاشقه هم بودیم تو انتظار بودیم برسیم بهم ولی الان ک رسیدم اذیتم میکنن بچمو ازم میگیرن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

منم دارم جدا میشم عاشقشم هستم تازه حق طلاق گرفتم  دارم میرم برای طلاق

😭😭😭😭😭😭😭😭من بچه هم دارم تو شکمممم دارم دغ میکنم خونه مادرممم

عزیزم خدا بهت صبر بده میخاین توافقی جدابشین؟

اره 😭😭😭😭😭

خواهر شوهرم پدر مادرش اذیتم میکنن منو همسرم ۸سال عاشقه هم بودیم تو انتظار بودیم برسیم بهم ولی الان ک ...

چرا مرگشون چیه ؟ مادرشوهر حرومزاده منم همیشه باعث بحث و دعوا میشد الانم شاید کارمون به جدایی بکشه  اون تو ک... عروسیه چون همیشه با من بد بود فتنه حروم لقمه 

میشه لطفا برای خوشبختی و عاقبت بخیریم صلوات بفرستین 🙏🏻🥲 (برای اینکه یه روز بیام اینجا بگم : بالاخره شد...)

خواهر شوهرم پدر مادرش اذیتم میکنن منو همسرم ۸سال عاشقه هم بودیم تو انتظار بودیم برسیم بهم ولی الان ک ...

اونا رو ول کن ، شوهرت چی میگه، یعنی انقدر پخمه هست که به خاطر حرفای این و اون طلاقت بده

❤️وَ تَنَم فَدایِ وَطَنَم ❤️