2777
2789
عنوان

مدرک پیشم گم شده

688 بازدید | 27 پست

من مدرک پیش دانشگاهیمو گم کردم...الان بعد از ۱۰ سال دوباره رفتم دانشگاه ثبت نام کردم با گواهی موقت پیشدانشگاهی که اون موقه بهم داده بودن....فعلا همونو ازم قبول کردن..ممکنه بعدا گیر بدن و اصلشو بخوان؟

۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه لازم نمیشه

عزیزم مطمئنی؟😢

۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹
مال منم دانشگاه گم کرده انصراف دادم مدرکامو ندادن

گواهی موقتم نداری؟

اره نگران نباش فدات شم

😘😘😘😘

مال منم دانشگاه گم کرده انصراف دادم مدرکامو ندادن

سلام دانشگاه برا ثبت نام اصل مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی رو میگیره یا نه؟

مدرک رو ندارم یا گمش کردم یا دانشگاه اونو گرفته

احتمال میدونم و فکر میکنم گمش کردم

دعا کنین به اندازه بزرگی خدا، خدا عشق و عالم و همینطور خودمو سالم و عاقبت بخیر نگاه دارهاینترنت و مکالمه رایگان یا ارزان ایرانسل و همراه اول در تاپیکم
😂😂شانس من آره گف بروبعد بیا بگردیم نبود دوباره ام نرفتم

اینجوری اگه بخوای یه زمانی دوباره دانشگاه بری به مشکل میخوری که

سلام دانشگاه برا ثبت نام اصل مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی رو میگیره یا نه؟ مدرک رو ندارم یا گمش کردم ی ...

اصلشو میگیره مال من اونجاس

برا خوشبختیم یه صلوات بفرستین میدونم خوشبخت میشم الهی آمین☺
😂😂شانس من آره گف بروبعد بیا بگردیم نبود دوباره ام نرفتم

نمیشه بری ازمدرسه بگیری ماله منم موقت داده🥴دادم دانشگاه البته کپیشونمیدونم بعداایرادمیگیرن یانه🥴

دوستان ریپ بزنید پست هامو چون من دوست دارم یکی نظرشو درموردپست هام بذاره
سلام دانشگاه برا ثبت نام اصل مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی رو میگیره یا نه؟ مدرک رو ندارم یا گمش کردم ی ...

منظورم گواهیه نه کارنامه

دعا کنین به اندازه بزرگی خدا، خدا عشق و عالم و همینطور خودمو سالم و عاقبت بخیر نگاه دارهاینترنت و مکالمه رایگان یا ارزان ایرانسل و همراه اول در تاپیکم