2777
2789

مادر من همزا داشت قبلنا و خیلی بد بود بیست سال طول کشید تا خوب شد و بعد بیست سال یه پسر به دنیا اورد 

مثل روانشناسا حرف میزنم مثل روانی ها عمل می کنم 💋😈👽            از سال ۹٥ خواننده خاموش بودم بلد نبودم چطوری عضو بشم 😜😝
من به چشمم می‌دیدم پریشب دوباره اومده بود ولی شرایطم فرق داره الان باردارم میترسم بچه ضرری ببینه

پناه بر خدا 

عزیزم سوره جن بخون کلا میره وازت دور میشه

چهارده صلوات لطفا برا حاجتم بفرستید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادر من همزا داشت قبلنا و خیلی بد بود بیست سال طول کشید تا خوب شد و بعد بیست سال یه پسر به دنیا اورد ...

یا خدا من دوسال در گیرم شبا صدای خنده از خونه میاد بعد قران میرن دوباره ساعت 2 یا 3

پناه بر خدا  عزیزم سوره جن بخون کلا میره وازت دور میشه

نمیره عزیزم شبا قرانو بغل میکنم میخوابم ایندفعه که اومد با چند تا بچه جن بود وحشی میکنن منو دو روزه دست و پام میلرزه

چي ميبيني دقيقا؟

خودت خود جنارو اوایل مرد بود .بعد زن بود هر وقت میومد صبحش روی دستام زخم می‌دیدم شوهرمو ب ی روزی انداختن هر کی میدید میترسید ...بعد از یکسال که پریشب دیدم با چند تا بچه جن اومد خونمون 🥺

خدایا او افرادی که جن و همزا و سحر میکنن برای بد خواهی بقیه رو نابود کنه و ای بلا هارو نصیب خودش کنه 

مثل روانشناسا حرف میزنم مثل روانی ها عمل می کنم 💋😈👽            از سال ۹٥ خواننده خاموش بودم بلد نبودم چطوری عضو بشم 😜😝
واسم جادو نوشته بودن شوهرم با هزار مسیبت دفعشون کرد شبا می‌خوابید تو قبرستون خیلی بد بود 🥺

به یه کاسه اب چهار قل وایه الکرسی بخون بعد باش وضو بگیر بقیه اش رو بخور و صدقه بده شب تا ص