2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نظر اصلی رو دکترتون باید بگه

گرکافرو گبر وبت پرستی بازآ،این درگه ما درگه نومیدی نیست،صدبار اگر توبه شکستی بازآ...                          اخطار زبان فارسی نازنین ما رو به نابودی است این زبان عشق،این زبان غزلوار حافظ، سعدی وفرهنگ پرافتخارما. وقتی واژهٔ جاگرفته‌ای در زبان فارسی داریم از جایگزین بیگانه آن واژه خودداری کنیم(مثلا چرا جدیداً به زمان تایم میگید، به چهره فیس؟این نصف فارسی نصف بیگانه اصلا جالب نیست ...)بسیار پسندیده هست اگر به زبان هایی چون انگلیسی،عربی،روسی و...کتاب بخوانیم یا صحبت کنیم اما درجای خودش وبا حفظ آن‌ها، مخلوط زبان‌ها درجای نامناسب فقط باعث آسیب رساندن ونابودی آن ها میشود...بگذاریم شاهنامه،لیلی ومجنون،غزلیات شمش،شیرین وفرهاد،بوستان وگلستان،دیوان حافظ و... نیز برای آیندگان قابل فهم باشد. ♥️این ویدئو راهم ببینیدhttps://uupload.ir/view/video.guru_20220112_104512383_6t28.mp4/
مشکل اینه به جزبرنج غذای دیگه ای نمیتونم بخورم حالم بدمیشه

اشکالی نداره برنج هم میتونی بخوری. فقط قرص داره و یه مقدار کنترل غذایی. برنج هم کم میتونی بخوری. اگه زیاد باشه باید انسولین بزنی. نترس. خیلی ها تو بارداری دیابت دارن ولی بعد زایمان خوب میشن

دختری از سادات هستم.بر دشمن مرتضی علی لعنت.ما بچه های مادر پهلو‌شکسته ایم.

مال من 106 بود با رژیم شد 74 

74 که شد یکم ناپرهیزی کردم شد 92 ولی دکترم گفت خوبه

بنظرم برو دستگاه کنترل قند خون بگیر خودتو چک کن هر صبح و 2 ساعت بعد غذا تا بفهمی کدوم غذا قندتو بالا میبره

دستگاه من match هست که با رنج آزمایشگاه فقط 1 یا 2 تا فرق داره..قیمتشم 120

مال من 106 بود با رژیم شد 74  74 که شد یکم ناپرهیزی کردم شد 92 ولی دکترم گفت خوبه بنظرم برو د ...

خودم میدونم یه مدت نمیتونستم هیچی بخورم فقط برنج وبیسکوییت وچای شیرین میخوردم اونهاباعث شد