2777
2789
عنوان

خدایی ایده کادو ندارید بیاید دیگه میخ نداره که😑😂

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 47 پست
شخصیتش عجیبه اصلا نمیشه فهمید😂 فقط میدونم گوشی نیاز داره که اصلا بودجم نمیرسه همه چیزم داره

مثلا من اصلا ازساعت وانگشتر واینا خوشم نمیاد داشته باشم مثلا ساعت یک نفربهم هدیه دادمیذاشتم تو جیبم یه انگشترعقیق هم کادو گرفتم گذاشتمش تو ساکم یه کارگری دزدیدش اصلا این چیارو نمیخرم کادو بدن یا نمیگیرم یا گوشه ای میذارم واستفاده نمیکنم

نه واقعا دستم خیلییی خالیه ساز خریدم همین یک و دویستم برایه مبادا بود🙁

خب پس یه عطر خوشبو واسش بخر ، یا برو طل‍ا فروشی بگو با این بودجه میتونم انگشتر کم وزن یا دستبند کم وزن بردارم ، تولدم میخوای واسش با این بودجه بگیری یا این جدا واسه کادوست؟!

منتظر ..🤍🍃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما خانمی برای شما مشکلی نیست برای ما مردهاحرامه

منم منظورم برای آقایون بود ، خیلی می پسندم دستبند طل‍ا یا انگشترش رو داشته باشه ، به اینکه حرامه و ..اعتقادی ندارم

منتظر ..🤍🍃

دایی من روز تولدش میره تو25سال 

بزاش گوشی خریدم شیامی پوکو اکس تری

چـادر من!!! ❤️❤️تــو بــامـن بـزرگ شدی!🙆‍♀️درتـمام لحظات زندگی ام همرام بـودیـ  با من زیر باران ☔🌧️🌀ماندی و خیس شدی  با من قد کشیدی تغییر کردی با من زیر افتاب گرمت شد.. .من یک محجبه ام برایم از سختی هایش بهانه بیاور!😶ولی بدان حرفایت روی من اثر ندارد🙃من در این دنیا باحجاب بودنم را باهیچ چیز عوض نمی کنم😊😍❤️شاید از نظر بعضی ها زیبا نباشد 🤪ولی تمامم را به رخ هرکس و ناکسی نمی کشم 😎 "حجاب" مهر عنایت حق بر قامت فرشتگان زمین است ❤️🧡💛💚💙💙💜  تاریخ هیچوقت فراموش نمیکنه اون روزه روبه روی ضریح  امام رضا علیه السلام چادر سفید رو سرمنو قرآن بدست تو که از استرس یه آیه رو ده بار میخوندی ومنی که چشم دوخته بودم به گلای چادرو زبونم بند اومده بود. بلافاصله بعد گغتن بله بتو دستمو گرفتی و در گوشم گفتی.((تا اخر لحظه ای عمرت مال خودمی.... ومال خودم.. بعد از گذشتن این همه روزو ساعت این جمله ی تو هرشب میاد تو ذهنمو و گوشم  انگار تازس و همین الان گفتی چون هیجوقت کم نزاشتی و نزدی زیز حرفت...  من حاضرم بمیرم ولی یه روز بدون تو نمونم  زندگی بدون تو مثل مردن از عطش و خورذن آب و سیر نشدنه... 💔خداایا هیچ کاری و.. هیچ کاری نمیتونه شکر گزاری منو بابت نعمتات نشون بعده پس خودت یجور حساب کن مهربونم💜❤️💔
خوب همون حدودا میشه همون ۱ تومن خوبه من باشم ۱ کیک کوچیک و خوشگل، ۲۰ تا رز هم رنگ البته نمیدونم شاخ ...

واقعا رز برا پسر؟ من یبار از یه پسر پرسیدم گفت نه، گل زیاد جالب نیست به عنوان کادو

کاش معنی حرفایی که میگینو بدونین💘💔