2777
2789
عنوان

بچه ها ممکنه

84 بازدید | 8 پست

انتی بگن ۶۰درصد دختره۴۰درصد پسر،بعد آنومالی پسر باشه بچه

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍

خواهر من تا ۳۰ هفته گفتن دختره سونو رشد ۳۰ هفته رفتم گفت پسره 

الانم پسرم ۱۴ ماهشه😊

الهی خوشی هم قدم باشه باتو ...الهی که چشمام نبینه غماتو ...الهی نبینم که بی تکیه گاهی ... فقط شادیاتو ببینم الهی  ❤🌸🌹🌺      میشه برا سلامتی پسرم 🐣 و ظهور امام زمان (عج) دو تا صلوات بفرستی... مرسی😍😘

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خواهر من تا ۳۰ هفته گفتن دختره سونو رشد ۳۰ هفته رفتم گفت پسره  الانم پسرم ۱۴ ماهشه😊

تا ۳۰ هفته،😳چقدر احتمال داده بود دختره،جای معتبر رفته بودی

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
نفهمیدم چی گفتی 😐😐😐

میگم سونوی انتی بگن احتمالا۶۰درصد دختره ۴۰درصد پسر،بعد آنومالی بری بگن ۱۰۰درصد پسره

میگم سونوی انتی بگی احتمالا۶۰درصد دختره ۴۰درصد پسر،بعد آنومالی بری بگن ۱۰۰درصد پسره

اره ،به من گفتن،جای معتبر هم میرفتم

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
تا ۳۰ هفته،😳چقدر احتمال داده بود دختره،جای معتبر رفته بودی

آره ...هر سونویی میرفتم میگفت دختره بیمارستان دولتی برا تکمیل پرونده رفتم گفتن باید همینجا سونو رشد بری 

همونجا هم درست تشخیص دادن

الهی خوشی هم قدم باشه باتو ...الهی که چشمام نبینه غماتو ...الهی نبینم که بی تکیه گاهی ... فقط شادیاتو ببینم الهی  ❤🌸🌹🌺      میشه برا سلامتی پسرم 🐣 و ظهور امام زمان (عج) دو تا صلوات بفرستی... مرسی😍😘
اره ،به من گفتن،جای معتبر هم میرفتم

یعنی اشتباه احتمال داده بود

یعنی اشتباه احتمال داده بود

اره نود درصد گفت دختره،انومالی گفت ۱۰۰ درصد پسره

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن