2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جزوه خوندم هیچی نفهمیدم قلقش چیه؟

آکوزش توشهری پشت فرمون مربی بهت میگ...ک مثلا کنار جوب چجوری...کنار دیوار چجوری...یادمه اوایلی ک کلاس میرفتم خیلی روال شده بود برام...دیگ ببعدش دوبل نگرفتم تا جای ممکن😅

الان یادم رفته

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

جزوه خوندم هیچی نفهمیدم قلقش چیه؟

۱. راهنما راست بزن و کنار ماشین جلویی جوری وایسا که اینه بغلت آینه اونو رد کنه

۲. آروم دنده عقب بیا تا چراغ عقب ماشین بغلی رو تو شیشه سه گوش عقب خودت ببینی

۳. آروم عقب بیا و سریع فرمونو به سمت راست بچرخون تا جایی که سپر عقبت تو آینه با جدول مماس بشه

۴. همینطور که آروم عقب میای سریع فرمونو به چپ بچرخون تا جایی که ماشین صاف شه

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
مرسی عزیزم😍خیلی لطف کردی

خواهش میکنم، روشا مختلف هست ولی به من اینجور یاد دادن

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
فردا آموزش پارک دوبل دارم خودم حس میکنم خیلی سخته یه سری میگفتن پارک دوبل یاد گرفتنش سخته 

آهان بستگی داره با چه روشی آموزش بده ، نگران نباش اونجا قلقش میاد دستت 

موفق باشی🌻

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز