2777
2789
عنوان

دعا نوشتن

96 بازدید | 19 پست

سلام دوستان من یه خواستگار دارم که چن ساله همدیگه رو دوست داریم و هیچ مشکلی هم نداریم و قراره بیاد خاستگاریم ولی ترس از مخالفت خونوادم دارم و اونا دلیی برا مخالفت ندارن فقط سر مسئله مالی میتونن گیر بدن جون خاستگارای پولدارتری دارم 

به سرم زده بره دعا بگیرم که مهرش به دل خونوادم بیفته به نظرتون دعا راسته ؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چیکار کنم به نظرتون

هیچ کاری نکن بسپار بخدا دو رکعت نماز حاجت بخون با خدا حرف بزن بگو سپردم بهت خودت برام هر چی خیره پیش بیار 🌸به این میگن توکل ان شاالله بهترین برات رقم بخوره 

چیکار کنم به نظرتون

بذار روال خودشوطی کنه!وقتی انشاالله اومدن و اگه مخالفتی بود دنبال راه چاره منطقی و عقلانی بگردین! قصاص قبل جنایت نکن.پیش پیشم استقبال مخالفت نرو!

هیچ کاری نکن بسپار بخدا دو رکعت نماز حاجت بخون با خدا حرف بزن بگو سپردم بهت خودت برام هر چی خیره پیش ...

همیشه تو نمازخوندن کاهلی کردم روم نمیشه دیگه نمازم بخونم😔

همیشه تو نمازخوندن کاهلی کردم روم نمیشه دیگه نمازم بخونم😔

بخون خدا خیلی مهربونه عاشقانه منتظرته برو سمتش مهربونتر از پدرمادره به نظرت بندشو نمیبخشه نمازاتو بخون سمت دعا و اینجور داستانا نرو از بزرگترین نیروی عالم کمک بخواه که دستی روی دستش نیست 

بخون خدا خیلی مهربونه عاشقانه منتظرته برو سمتش مهربونتر از پدرمادره به نظرت بندشو نمیبخشه نمازاتو بخ ...

وای ممنون چقد بهم‌حس خوب منتقل کردین خدا خیرتون بده برام دعا کنین‌

وای ممنون چقد بهم‌حس خوب منتقل کردین خدا خیرتون بده برام دعا کنین‌

خواهش میکنم ان شاالله حاجتروا بشی شنیدی میگن فقط به ریسمان خدا چنگ بزنید من تو زندگیم پیاده کردم و نتیجشو دیدم غروب جمعه دو رکعت نماز حاجت بخون دوست داشتی منم پیش خدا یاد کن 🌸💚🙏