2777
2789
عنوان

تنهایی و غربت🖤

1035 بازدید | 45 پست

کیا بخاطر کار شوهرشون توغربت و تنهایین؟  اونم ی شهر دوررر  دور از  دیار...😔   تازه عروسی کردم‌ بچه ندارم .. خیلی تنهام شوهرم از سر کار میاد خستس حق داره خب  تااونجایی که بتونه برام وقت میزاره اما واقعا  خستم نکنه اخر افسرده شم😔‌....  اونایی که مثه من هستین بگید چکار میکنید ی راه حل بدید توروخدا

من دیگه عادت کردم بعضی وقتا گریه میکنم ولی شوهرم میاد خونه آروم میشم

یالله یا کریم یا أول یا آخر یا مجیب 💚 لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چند ساعت با شهر خودت فاصله داری

من الان داخل خانواده خودم اذیتم برای من خوبه که برم یک شهر غریب از اذیتهای خواهرم نجات پیدا میکنم

من باشم کلاس زبان میرم باشگاه میرم کلاس آشپزی میرم

آرزو دارم جای تو باشم و ادامه تحصیل بدم

من دیگه عادت کردم بعضی وقتا گریه میکنم ولی شوهرم میاد خونه آروم میشم

😔 دیوانه کنندس   وقتایی که توخونه تنهام سرکاره بزور ی لقمه غذا میخورم  همش منتطرم بیاد تنهایی شام یا ناهار خوردن سخته 

چند ساعت با شهر خودت فاصله داری من الان داخل خانواده خودم اذیتم برای من خوبه که برم یک شهر غریب از ...

من ۱۰ ساعت فاصله دارم واقعا  دلم برای مادر و خواهرم تنگ میشه    فکر میکنی خوبه واقعا سخته سخته منم اوایل مثه شما فکر میکردم  ولی اصلا اینطور نیست  

😔 دیوانه کنندس   وقتایی که توخونه تنهام سرکاره بزور ی لقمه غذا میخورم  همش منتطرم بیاد تن ...

عزیزم من طلاق گرفتم خواهرم باهام قهرن طبقه بالای خانه خودمون تنها غذا میخورم نه پدر نه مادر نه خواهر کسی نمیاد به من سر بزنه

دارم میرم روانپزشک

کسی را ندارم تنهام

آندوسکپی میرم باید همراه داشته باشم کسی نیست باهام بیاد