2777
2789
عنوان

یعنی چشمم زدن؟

271 بازدید | 25 پست

من ابتدایی درسم خیلی خوب بود طوری که حتی یه دونه خوب هم تو این ۶ سال تو کارنامم نداشتم  اما وقتی رفتم کلاس هفتم با یه دختری دوست شدم که خیلی صمیمی هستم باهاش و از وقتی باهاش دوست شدم درسم ضعیف شد مخصوصا امسال که اصلا نمی تونم درس بخونم 

یعنی چشمم زدن ؟ قبلا همه جا می گفتم درسم خیلی خوبه و ... احساس می کنم چشمم زدن 

چی کار کنم به نظر شما 

کمکم کن یا رب 🥺 میخندم که دنیا به روم بخنده😀الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد وَ عَجّل فَرَجَهم🌼أللَّھُـمَ عَجِّلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج به حق حضرت زینب سلام الله علیها🤲🕋

چندسالته ؟ ابتدایی معمولا همه درسشون خوبه مهم راهنمایی و دبیرستان 

میشه لطفا برای خوشبختی و عاقبت بخیریم صلوات بفرستین 🙏🏻🥲 (برای اینکه یه روز بیام اینجا بگم : بالاخره شد...)

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم چندمی؟

نهم

کمکم کن یا رب 🥺 میخندم که دنیا به روم بخنده😀الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد وَ عَجّل فَرَجَهم🌼أللَّھُـمَ عَجِّلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج به حق حضرت زینب سلام الله علیها🤲🕋
چندسالته ؟ ابتدایی معمولا همه درسشون خوبه مهم راهنمایی و دبیرستان 

من کلا بچه زرنگ کلاس بودم 

دیگه اخه این همه هم که افت نمیشه کرد 

پس هم سن هستیم منم نهم هستم  برنامه ریزی کنی پیش میری دوستی هم که مانع پیشرفتت میشه روابط و با ...

اوایل هفتم با باهاش دوست نبودم درسم خوب بود 

اصلااااااااااااااااا نمی دونم چم شده که نمی تونم درس بخونم 

پس هم سن هستیم منم نهم هستم  برنامه ریزی کنی پیش میری دوستی هم که مانع پیشرفتت میشه روابط و با ...

این دوستم خیلی خود شیرینه به خاطر اون باعث شده همه معلما دوسش داشته باشن

دوست دارم باهاش قطع ارتباط کنم اما نمی دونم چه جوری آخه با هم کلاس زبان میریم

شروع کن به خوندن حتی اگه حسش نیست حس بعدا خودش میاد

شما چادری هستین ؟ 

این دوستم خیلی خود شیرینه به خاطر اون باعث شده همه معلما دوسش داشته باشن دوست دارم باهاش قطع ارتباط ...

چه ربطی داره میتونی تو کلاس در حد سلام علیک باهم باشید نه اینکه دیگه جلوی موفقیتت و بگیره

چه ربطی داره میتونی تو کلاس در حد سلام علیک باهم باشید نه اینکه دیگه جلوی موفقیتت و بگیره

اخه راه کلاس رو هم با هم میریم 

بهانه ای پیدا نمی کنم