2777
2789
منم دوستای شوهرم همش میگفتن نزنید اینم به حرف اونا نمیزد نمیدونم چی شد یهویی گفت پاشو بریم بزنیم

تو همونی هستی که دوقلو دوست داشتی تو امضات بود؟

فقط 24 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

از بس اون اوایل مردمو ترسوندن البته الانم ادم میبینه زدن و نزدن زیاد فرقی نداره به هر حال ممکنه ادمو ...

واکسن خیلی فرق میکنه من پدرم دوز اول رو زده یود کرونا گرفتن داد به مادرم مادرم نزده بود پدرم زود سر پا شد زیاد هم بد نبود ولی مادرم آنقدر حالش بد بود الآن ریش درگیر شده یدونه حموم نمی تونه بره کار نمی تونه انجام بده 

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من پدرم دوز اول رو زده یود کرونا گرفتن ۲۵ روز رفت دوز دوم واکسنش رو هم زد ولی شکر خدا هیچی نشد 

خداراشکر 

من تن و بدنم لرزیده 😂😂 اینقدر که اذیت شدم دیگه خیلی مواظبم

کاربری جدیدا به من تعلق گرفته 
تو همونی هستی که دوقلو دوست داشتی تو امضات بود؟

بله ولی دیگه غلط بکنم سر یدونش کم آوردم دو تا بودم راهی تیمارستان می‌شودم😐😐😐

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
بله ولی دیگه غلط بکنم سر یدونش کم آوردم دو تا بودم راهی تیمارستان می‌شودم😐😐😐

واااای نی نی دار شدی 😁😁

به سلامتی عزیزم 

اره دوقلو سخته جاریم داره 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

واااای نی نی دار شدی 😁😁 به سلامتی عزیزم  اره دوقلو سخته جاریم داره

بله نی نی دار شدم الآن ۳ ماهش هست خدایی دوقلو دوست داشتم از ته دلم حاضر بودم همه سختی هاش رو به جون بخرم اون موقع عقد بودم الان پسرم یه بلایی سرم آورده اسم دوقلو بیاد درجا پودر میشم😑😑🤤🤤🤤

بله نی نی دار شدم الآن ۳ ماهش هست خدایی دوقلو دوست داشتم از ته دلم حاضر بودم همه سختی هاش رو به جون ...

به سلامتی عزیزم زیر سایه پدر مادرش بزرگ بشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40