2777
2789
عنوان

کرونادارم کمک

106 بازدید | 20 پست

۲روزه علائمم خیلی بدترشده.کل گلوم تاسینم خشکه خشکه.ازنظرغذایی چیابخورم که خوب شم وچیاضررداره.سی تی اسکن۵شنبه پیش دادم دکترگفت خیلی حادنیست.ریه التهاب داره.ولی الان۲روزه که تنگی نفس دارم.وقفسه سینم خیلی سنگینه

وزن فعلی۷۰.هدف اول ۶۲.هدف نهایی ۵۸.خدایاب امیدتو😍😍

روز چند کرونا سی دی دادین

آب هویج و سیب مایعات زیاد دم نوش آویشن و پونه سردی جات منع مثل لبنیات شیرینی جات

عشق مقدس است و عاشق اهل خیانت نیست⁦❤️⁩ عاشق ناپاکی را به حریم پاک و مقدس دل راه نمی‌دهد 💚 هوس رانباید عشق نامید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دم نوش پونه وآویشن    گلاب     شربت لیمو و عسل    سوپ جو    آب هویج و سیب    چای دارچین و زنجبیل 

رَبِّ هَبْ لی مِنْ لَدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً اِنَّکَ سَمیعُ الدُّعاء         اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّل فَرَجَهُم 
برای خشکی گلوت دمنوش به همراه دونه هاش خیلی خوبه..شاید زود سی تی دادی..روز چندم بودی؟؟

۷روزگذشته بود.ولی خب الان بدترشدم.قشنگ متوجه میشم که درگیری ریه بالارفته.انقدسرفه دارم که درست نمیتونم صحبت کنم.دکتری هم که کارش خوبه فردامیادبیمارستان.ولی میترسم تافرداخیلی بدترشم.بنظرتون چیکارکنم

سرفه شدید وتنگی نفس خطرناکه سریع برو اکسیژن خونتو چک کنن 

رَبِّ هَبْ لی مِنْ لَدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً اِنَّکَ سَمیعُ الدُّعاء         اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّل فَرَجَهُم 

کندر دم کن بخور .من ازش معجزه دیدم 

میگن برای درگیری ریه و التهابش دگزامتازون خوبه .باز از دکترت بپرس 

من شنبه پیش سرماخوردم فقط قفسه سینم می‌سوخت و تنگی نفس داشتم یه دونه زدم شب تب و لرز کردم صبح خوب شدم خداروشکر

۷روزگذشته بود.ولی خب الان بدترشدم.قشنگ متوجه میشم که درگیری ریه بالارفته.انقدسرفه دارم که درست نمیتو ...

نگران نباش برو بیمارستان اکسیژن خونت چک کن اگه نیاز باشه دوباره باید سی تی بشی چون خیلی زود رفتی

تیکر به نیت باردار شدن خواهرم 😍🤗😍انشالله واقعی بشه 
سرفه شدید وتنگی نفس خطرناکه سریع برو اکسیژن خونتو چک کنن 

راستی رگ پاهام هم میگیره.چندروزپیش اززانوبه پایین پای سمت راست دردمیکرد.امروزم سمت چپ هم امروزداره کم کم شروع به دردمیکنه

راستی رگ پاهام هم میگیره.چندروزپیش اززانوبه پایین پای سمت راست دردمیکرد.امروزم سمت چپ هم امروزداره ک ...

بدن دارد که از علائم شایع کروناست.‌دمنوش کندر حتما استفاده کن..و برا اطمینان عصر برو دکتر اورژانس مشورت کن

تیکر به نیت باردار شدن خواهرم 😍🤗😍انشالله واقعی بشه 
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 3 ساعت پیش
2791
2779
2792