چکاوک۹۲ مدیر استارتر عضویت: 1399/01/22 تعداد پست: 5786 عنوان کرونادارم کمک 106 بازدید | 20 پست ۲روزه علائمم خیلی بدترشده.کل گلوم تاسینم خشکه خشکه.ازنظرغذایی چیابخورم که خوب شم وچیاضررداره.سی تی اسکن۵شنبه پیش دادم دکترگفت خیلی حادنیست.ریه التهاب داره.ولی الان۲روزه که تنگی نفس دارم.وقفسه سینم خیلی سنگینه وزن فعلی۷۰.هدف اول ۶۲.هدف نهایی ۵۸.خدایاب امیدتو😍😍 1400/07/23 | 13:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مرسانل98 عضویت: 1398/06/16 تعداد پست: 8816 روز چند کرونا سی دی دادینآب هویج و سیب مایعات زیاد دم نوش آویشن و پونه سردی جات منع مثل لبنیات شیرینی جات عشق مقدس است و عاشق اهل خیانت نیست❤️ عاشق ناپاکی را به حریم پاک و مقدس دل راه نمیدهد 💚 هوس رانباید عشق نامید
صنم_سیما عضویت: 1398/08/02 تعداد پست: 2111 برای خشکی گلوت دمنوش به همراه دونه هاش خیلی خوبه..شاید زود سی تی دادی..روز چندم بودی؟؟ تیکر به نیت باردار شدن خواهرم 😍🤗😍انشالله واقعی بشه
شهریورهفتاد عضویت: 1400/04/08 تعداد پست: 4357 دم نوش پونه وآویشن گلاب شربت لیمو و عسل سوپ جو آب هویج و سیب چای دارچین و زنجبیل رَبِّ هَبْ لی مِنْ لَدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً اِنَّکَ سَمیعُ الدُّعاء اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّل فَرَجَهُم
چکاوک۹۲ مدیر استارتر عضویت: 1399/01/22 تعداد پست: 5786 برای خشکی گلوت دمنوش به همراه دونه هاش خیلی خوبه..شاید زود سی تی دادی..روز چندم بودی؟؟ ۷روزگذشته بود.ولی خب الان بدترشدم.قشنگ متوجه میشم که درگیری ریه بالارفته.انقدسرفه دارم که درست نمیتونم صحبت کنم.دکتری هم که کارش خوبه فردامیادبیمارستان.ولی میترسم تافرداخیلی بدترشم.بنظرتون چیکارکنم وزن فعلی۷۰.هدف اول ۶۲.هدف نهایی ۵۸.خدایاب امیدتو😍😍
چکاوک۹۲ مدیر استارتر عضویت: 1399/01/22 تعداد پست: 5786 روز چندمی؟ فکرمیکنم که روز۱۰باشم.البته سرفه هایی قبلاداشتم که کم بود.اونارواگه حساب کنم میشه روز۱۵یا۱۶ وزن فعلی۷۰.هدف اول ۶۲.هدف نهایی ۵۸.خدایاب امیدتو😍😍
مونا۷۶۸۹۸۸۸ عضویت: 1400/06/21 تعداد پست: 2992 فکرمیکنم که روز۱۰باشم.البته سرفه هایی قبلاداشتم که کم بود.اونارواگه حساب کنم میشه روز۱۵یا۱۶ اکسیژن خونت خوبه؟ وزن ۷۵وزن هدف۶۰💪
شهریورهفتاد عضویت: 1400/04/08 تعداد پست: 4357 سرفه شدید وتنگی نفس خطرناکه سریع برو اکسیژن خونتو چک کنن رَبِّ هَبْ لی مِنْ لَدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً اِنَّکَ سَمیعُ الدُّعاء اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّل فَرَجَهُم
maryam_mehdi عضویت: 1399/12/16 تعداد پست: 3676 کندر دم کن بخور .من ازش معجزه دیدم میگن برای درگیری ریه و التهابش دگزامتازون خوبه .باز از دکترت بپرس من شنبه پیش سرماخوردم فقط قفسه سینم میسوخت و تنگی نفس داشتم یه دونه زدم شب تب و لرز کردم صبح خوب شدم خداروشکر
صنم_سیما عضویت: 1398/08/02 تعداد پست: 2111 ۷روزگذشته بود.ولی خب الان بدترشدم.قشنگ متوجه میشم که درگیری ریه بالارفته.انقدسرفه دارم که درست نمیتو ... نگران نباش برو بیمارستان اکسیژن خونت چک کن اگه نیاز باشه دوباره باید سی تی بشی چون خیلی زود رفتی تیکر به نیت باردار شدن خواهرم 😍🤗😍انشالله واقعی بشه
چکاوک۹۲ مدیر استارتر عضویت: 1399/01/22 تعداد پست: 5786 اکسیژن خونت خوبه؟ امروزرو۹۳بود.ولی این چندوقت۹۸.۹۶بود وزن فعلی۷۰.هدف اول ۶۲.هدف نهایی ۵۸.خدایاب امیدتو😍😍
مونا۷۶۸۹۸۸۸ عضویت: 1400/06/21 تعداد پست: 2992 امروزرو۹۳بود.ولی این چندوقت۹۸.۹۶بود خوبه اگه دیدی بهتر نشدی برو دکتر باز وزن ۷۵وزن هدف۶۰💪
چکاوک۹۲ مدیر استارتر عضویت: 1399/01/22 تعداد پست: 5786 سرفه شدید وتنگی نفس خطرناکه سریع برو اکسیژن خونتو چک کنن راستی رگ پاهام هم میگیره.چندروزپیش اززانوبه پایین پای سمت راست دردمیکرد.امروزم سمت چپ هم امروزداره کم کم شروع به دردمیکنه وزن فعلی۷۰.هدف اول ۶۲.هدف نهایی ۵۸.خدایاب امیدتو😍😍
صنم_سیما عضویت: 1398/08/02 تعداد پست: 2111 راستی رگ پاهام هم میگیره.چندروزپیش اززانوبه پایین پای سمت راست دردمیکرد.امروزم سمت چپ هم امروزداره ک ... بدن دارد که از علائم شایع کروناست.دمنوش کندر حتما استفاده کن..و برا اطمینان عصر برو دکتر اورژانس مشورت کن تیکر به نیت باردار شدن خواهرم 😍🤗😍انشالله واقعی بشه