2777
2789
عنوان

کمک کنید همسایه بد

1098 بازدید | 19 پست

دختر خاله ام یه همسایه داره خدا نصیب گرگ بیابون نکنه... میگه از قصد پنجره رو باز میکنه بلند بلند با بچه اش درس کار میکنه. همش صدای آهنگ و جیغ و دادشون بلنده. ۳ تا بچه داره. دختر خاله منم بچه ندارن همیشه خونشون ساکته. چند بار هم تذکر داده بهشون پیام داده. ولی انگار نه انگار بدتر کردن که چرا گفتی به ما. مرده ۱۴ روز ماموریته اینا تو اون ۱۴ روز کولاک میکنن بعد که مرده میاد خونه آروم میشن. من گفتم صداشونو ضبط کن بفرست برای شوهرش همین کارو کرد ولی میگه بدتر لج کردن تازه مرده هم گفته حق نداشتید صدا ضبط کنید🙁🙁🙁 من نتونستم راهنماییش کنم واقعا. پیشنهاد شما چیه.

به شوهرش پیام بده وحشی توخونت بستی  سر جدت نرو ماموریت

نوشابای سابقدونم یه سر به پیجم بزنین کلی لباسای خوشگل میزارم با قیمتای مناسب و کیفیت عالی لطفا فالو کنین لهنتیای جاذاب  اینم لینکelif_shop73پولی که ازم گرفده بودی۳ سال پیش خوردی پس نِدادی الان با اون ۵۰ هزار تومن الان جوراب نوک سوزنیم نمیتونم بخرم پولِمو دادی دادی نِدادی طرفم نِیا نِیا وگرنه جرد میدم    هنوزم پنجاه تومنمو پس نگرفدم  تاپیک جنجالی و نوشابا کش دیدی تگ کن عین جن بو داده ظاهر میشم   

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اینو تو یه تاپیک دیگه دیدم یه کاربری گذاشته بود

دخترای عزیز گروه نماز دارم واتساپ 🌺🌺🌺یک شمالی اصل(گیلانی_مازندرانی)  عاشق کشورمم💙   افتخار میکنم که دختر روستام🕊  یه روز تو دل تابستون،سیل میبارید از آسمون،توی اون بارون،دختری به دنیا اومد،که اسمش شد وارش،وارشی که سابقه نداشت وسط تابستون اونطور بباره،من اون دخترم،دختر اون بارون،وارش آسمون...به دنیا اومدنم معجزه بود،به قول مارجانم خودِ خودِ وارش بود💜💜💜هیچ وقت به قدرت خداوند شک نکن🤗 🚫آقایون لطفا نه لایک کنن نه ریپلای کنن و نه در تاپیک هام شرکت کنن🚫 با تشکر
واقعا به شما ربطی داره چهار دیواری اختیاری

دوست دارن همسایه هاتون برن رونروتون ببینم اونموقع انقدر روشنفکرین

نوشابای سابقدونم یه سر به پیجم بزنین کلی لباسای خوشگل میزارم با قیمتای مناسب و کیفیت عالی لطفا فالو کنین لهنتیای جاذاب  اینم لینکelif_shop73پولی که ازم گرفده بودی۳ سال پیش خوردی پس نِدادی الان با اون ۵۰ هزار تومن الان جوراب نوک سوزنیم نمیتونم بخرم پولِمو دادی دادی نِدادی طرفم نِیا نِیا وگرنه جرد میدم    هنوزم پنجاه تومنمو پس نگرفدم  تاپیک جنجالی و نوشابا کش دیدی تگ کن عین جن بو داده ظاهر میشم   

چهار دیواری تا زمانی اختیاریه که باعث آزار و اذیت مردم نشی 

کاش دنیا بهم یه دختر بده...که بهش بگم صداشو جرئت بده،بدونه با موهای اون کسی نسخ نمیشه،اگه نتونه مادر شه مرد تلف نمیشه،کاش دنیا بهم یه دختر بده،میخام بدون اجازه مرد نفس بکشه،میخام پرنده ها رو بدون قفس بکشه،میخام فرشته نباشه خطا جزئی از زمینه،میخام زن باشه،زن بمیره،زنیت همینه🍀   
مقابله به مثل،یه ضبط برداره آهنگ بلند بزاره رو به پنجره و خونه اونا خودشم بره خونه مادرش یا بیرون😁 ...

دختر خاله ام معلمه خیلی پایبند به اخلاقه عمرا این کارو کنه

همه ی انسان ها حق دارند آزاد باشند چه چهار دیواری چه جای دیگه ، اما این آزادی تا جایی می‌تونه باشه که با آزادی دیگران لطمه وارد نکنه، 

بله چهارپیوازی اختیاری درسته ، ادم‌تو خونه راحته لباس باز بپوشه ، بشینه پاشه بخوابه هرکاری دوست داره بکنه ولی باعث آزار بقیه نشه

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞