2777
2789
عنوان

اضافه وزن

65 بازدید | 6 پست

سلام خوبین

بچه ها من زندگی خوبی ندارم و پرخوری عصبی گرفتم قبلا وزنم75بود با رژیم و اینا شدم66قدم هم 164هست

الان وزنم بعد عروسیم خیلی زیاد شده80کیلو شدم و هیچچچچ انگیزه ای وایه لاغری ندارم

خیلی عاشق پیاده رویم ولی تو محدوده کوچیکیه خونم و نمیتونم حتی نمیتونم جلو خودم بگیرم. برای لاغری من همیشه پیاده روی میکردم رژیمم میگرفتم ولی الان هیچ انگیزه ای ندارم یه بنده خدایی که خیلی نزدیک هم هست بهم همش داره تازگیا مسخرم میکنه همه چی رومخمه بگین چکار کنم وزنم بیارم پایین درضمن ادم عجولیم و دوست دارم سریع وزن کم کنم

جز رژیم و ورزش یا کالری شماری راه سالم دیگه ای نداری

اگرم تو یه مدت کم خییلی کم کنی هم به خودت ضرر میزنی هم پوستت

گریه مکن که سرنوشت... گر مرا از تو جدا کرد... عاقبت دلهای ما، با غم هم آشنا کرد... با غم هم آشنا کرد... 
جز رژیم و ورزش یا کالری شماری راه سالم دیگه ای نداری اگرم تو یه مدت کم خییلی کم کنی هم به خودت ضرر ...

کالری شماری هم داشتم قبلا ولی تازگیا خیلی بی انگیزه ام

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم بهت توصیه میکنم اول از همه ی برنامه رژیمی بگیری

اگر پیاده روی بیرون از خونه نمی تونی بری

داخل خونه انجام بده

و برای کنترل اضطراب و استرس و پرخوری عصبی ی کتاب رنگ آمیزی بزرگسال با ی بسته مداد رنگی بگیر اینقدر عالیه که حد نداره امتحان کن.

کالری شماری هم داشتم قبلا ولی تازگیا خیلی بی انگیزه ام

چرا بی انگیزه مگه خودت نمیخای کم کنی؟ خب به زمانی فکر کن اندامی داری که از نظر سلامتی هم از نظر ظاهری عالی باشه

اول این پرخوری عصبیتونو کنترل کنین بعد رژیم و اینارو شروع کنین تا بهتون فشار نیاد

گریه مکن که سرنوشت... گر مرا از تو جدا کرد... عاقبت دلهای ما، با غم هم آشنا کرد... با غم هم آشنا کرد...