2821
2789
عنوان

اصلاح صورت

149 بازدید | 4 پست

سلام خانوما من یه دخترم ک صورتم متاسفانه مو زیاد داره و سیاه هستن روی لپ و پیشانی هم مو دارم پشت لبم رو کرم موبر بر میدارم ولی لپ و فک رو نمیشه میترسم لک بندازه و پر پشت بشن 

پیشانی هم متاسفانه خیلی مو داشت ک با کرم موبر برداشتم ولی خیلی بد شدن هم زود در میاد هم کلفت شدن و خط مو پیشانی یا همون زیر مویی ها واقعا زشت شدن چکار کنم بنظرتون ؟لیزر جواب میده برم کل صورت لیزر کنم ؟؟و اینکه اگه خط مو رو لیزر کنم بد میشه؟؟ ،چون پیشونم بلند نیس خیلی و صورتم گرده اصلا کشیده نیست 

مذهبی ام ولی با افراد عرزشی صحبتی ندارم،کسی که باید بفهمه با این همه اتفاق فهمیده پس اگه شستم و گذاشتمت کنار کاملا ناراحت شو و برو بشین فکر کن🌹🤗

اگه اینجوری که میگیه لیزر خوب برات جواب میده

محدودیت سنی داره ؟چون ۱۶سالمه

مذهبی ام ولی با افراد عرزشی صحبتی ندارم،کسی که باید بفهمه با این همه اتفاق فهمیده پس اگه شستم و گذاشتمت کنار کاملا ناراحت شو و برو بشین فکر کن🌹🤗

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

سن پایین دیدم رفتن نشنیدم مشکلی داشته باشن! اما تو بپرس بازم ولی فکرنمیکنم

اوکیه ممنونم عزیزم