2821
2789
عنوان

میاید یه لحظه😊

167 بازدید | 14 پست

سلام من فردا ۷ هفته ام کامل میشه وقراره برم قلب کوچولوموببینم ولی خیلی استرس دارم برام دعا میکنید که این مرحله اززندگیمم به خوشی بگذره 

برانی نیم صلوات یا حمد یا آیت الکرسی هرچی خودتون راحترید بخونید منم برا حاجت دل شما یاسین میخونم فقط لایکم کنید براتون دعا کنم یه دنیا ممنون❤

تیکرتولد دو سالگی پسرمامانه🥰

انشالله میری صدای قلبشو میشنوی عزیزم .فکرمثبت کن . برات حمد خوندم 🥰

۱۴۰۰/۷/۲۴روز امامت امام زمان بیبی چکم مثبت شد . ۱۴۰۰/۸/۱۲صدای قلب کوچولوشو شنیدم🤩 . خدایاااا خودت مراقب هدیه ای که بهم دادی باش.🥰خداااایاااا منم زودتر ببرپیش مامانم .من بدون مامانم نمیخوام این دنیارو😭

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ممنونم عزیزدلم

😘😍🥰

۱۴۰۰/۷/۲۴روز امامت امام زمان بیبی چکم مثبت شد . ۱۴۰۰/۸/۱۲صدای قلب کوچولوشو شنیدم🤩 . خدایاااا خودت مراقب هدیه ای که بهم دادی باش.🥰خداااایاااا منم زودتر ببرپیش مامانم .من بدون مامانم نمیخوام این دنیارو😭
انشالله میری صدای قلبشو میشنوی عزیزم .فکرمثبت کن . برات حمد خوندم 🥰

عزیزم امروزرفتم قلبش میزد خیلی خوشحال بودم اون لحظه واقعا این لحظه روبراهمه منتظرامیخوام ازخدا😍

عزیزم امروزرفتم قلبش میزد خیلی خوشحال بودم اون لحظه واقعا این لحظه روبراهمه منتظرامیخوام ازخدا😍

بسلامتی عزیزممممم.خیلی برات خوشحال شدم 🤩🤩ایشالله  بسلامتی بغلش کنی . واسه منم دعاکن مهربون 

بسلامتی عزیزممممم.خیلی برات خوشحال شدم 🤩🤩ایشالله  بسلامتی بغلش کنی . واسه منم دعاکن مهربون&nb ...

چشم حتماعزیزم اگه لایق باشم انشالله 😍😍😍😘😘😘

چشم حتماعزیزم اگه لایق باشم انشالله 😍😍😍😘😘😘

عزمزم برام دعا کن بارداری منم ب خوبی بگذره .بتا دادم دوروز قبل موعدم ۳۸۳بود اما زده باید تکرارشه

ایجونم عزیزم انشاالله ۹دوران بارداریت یکی از شیرین ترین دوران های زندگیت باشه قشنگم برای خودتو نی نی ایت الکرسی میخونم♥️😍🥰

ٍ بهِ نآمِ بآلآ سَری ٍ🌙⭐️♥️   خداجونم خودت بساز تو بسازی قشنگ تره🌈♥️
عزمزم برام دعا کن بارداری منم ب خوبی بگذره .بتا دادم دوروز قبل موعدم ۳۸۳بود اما زده باید تکرارشه

عزیزدلم اصلا نگران نباش من ۵روز بعد موعدم ۷۰ بودم خیلیم خوبه عددبتات من بعد ۶روز تکرارکردم شد ۱۳۰۰ دکترا علکی ادمو میترسونن مطمئن باش تودلیت سالم وسلامته عزیزدلم

ایجونم عزیزم انشاالله ۹دوران بارداریت یکی از شیرین ترین دوران های زندگیت باشه قشنگم برای خودتو نی نی ...

یه دنیا ممنون گلم لطف داری انشالله😘😍

عزیزدلم اصلا نگران نباش من ۵روز بعد موعدم ۷۰ بودم خیلیم خوبه عددبتات من بعد ۶روز تکرارکردم شد ۱۳۰۰ د ...

واقعا؟ انشالله خدا ازدهنت بشنوه .برام دعاکن عزیزم

واقعا؟ انشالله خدا ازدهنت بشنوه .برام دعاکن عزیزم

اره بخدا من موردموزنده شدم تاازمایش بدم ازمایش دادم وخوب بود استرس بعدیم شد قلب کوچولوم اونم خداروشکر مثل ساعت میزد مادرشدن کلا استرس داره😂

اره بخدا من موردموزنده شدم تاازمایش بدم ازمایش دادم وخوب بود استرس بعدیم شد قلب کوچولوم اونم خداروشک ...

وای آره بخدا همینطوره . ایشالله تا آخرش خوب پیش بره 😍