2777
2789
عنوان

استخدام

76 بازدید | 3 پست

دوستان عزیز ارتش استخدام داره یه سری از رشته ها هم خانم هم آقا یه سری بزنید اگر کسی هم سراغ دارید اطلاع رسانی کنید ثواب داره 

وخدا نابترین لیلی دنیای من است .

با اجازه تک تک تاپیک هاتون رو مرور کردم 

الهی تو را به مهربانیت قسم، دلهای گرفته مان را شاد کن، دستهای نیازمندمان را بی نیاز کن، قلبی نورانی، تنی سالم، زندگی آرام و خیالی راحت نصیب همه گردان، خدایا تقدیر دوستانم را زیبا بنویس به امید لبخند روی لب، شادی توی دل، استجابت در دعا و آرامش در قلب، الهی آمین🙏
با اجازه تک تک تاپیک هاتون رو مرور کردم 

خواهش میکنم .به درد شما نمیخوره  .همش اطلاعات عمومی  هست .هر سوالی دارم از دوستان میپرسم 

وخدا نابترین لیلی دنیای من است .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهش میکنم .به درد شما نمیخوره  .همش اطلاعات عمومی  هست .هر سوالی دارم از دوستان میپرسم&n ...

اختیار دارید بزرگوار، اطلاعات عمومی که عالی اند مخصوصا برای سنینی که من در آن قرار دارم 🙂

الهی تو را به مهربانیت قسم، دلهای گرفته مان را شاد کن، دستهای نیازمندمان را بی نیاز کن، قلبی نورانی، تنی سالم، زندگی آرام و خیالی راحت نصیب همه گردان، خدایا تقدیر دوستانم را زیبا بنویس به امید لبخند روی لب، شادی توی دل، استجابت در دعا و آرامش در قلب، الهی آمین🙏