2777
2789
عنوان

استخدام

76 بازدید | 3 پست

دوستان عزیز ارتش استخدام داره یه سری از رشته ها هم خانم هم آقا یه سری بزنید اگر کسی هم سراغ دارید اطلاع رسانی کنید ثواب داره 

وخدا نابترین لیلی دنیای من است .

با اجازه تک تک تاپیک هاتون رو مرور کردم 

الهی تو را به مهربانیت قسم، دلهای گرفته مان را شاد کن، دستهای نیازمندمان را بی نیاز کن، قلبی نورانی، تنی سالم، زندگی آرام و خیالی راحت نصیب همه گردان، خدایا تقدیر دوستانم را زیبا بنویس به امید لبخند روی لب، شادی توی دل، استجابت در دعا و آرامش در قلب، الهی آمین🙏
با اجازه تک تک تاپیک هاتون رو مرور کردم 

خواهش میکنم .به درد شما نمیخوره  .همش اطلاعات عمومی  هست .هر سوالی دارم از دوستان میپرسم 

وخدا نابترین لیلی دنیای من است .

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

خواهش میکنم .به درد شما نمیخوره  .همش اطلاعات عمومی  هست .هر سوالی دارم از دوستان میپرسم&n ...

اختیار دارید بزرگوار، اطلاعات عمومی که عالی اند مخصوصا برای سنینی که من در آن قرار دارم 🙂

الهی تو را به مهربانیت قسم، دلهای گرفته مان را شاد کن، دستهای نیازمندمان را بی نیاز کن، قلبی نورانی، تنی سالم، زندگی آرام و خیالی راحت نصیب همه گردان، خدایا تقدیر دوستانم را زیبا بنویس به امید لبخند روی لب، شادی توی دل، استجابت در دعا و آرامش در قلب، الهی آمین🙏