_migmig_ مدیر عضویت: 1400/06/03 تعداد پست: 643 عنوان نامزد😒 | مشاهده متن کامل بحث + 712 بازدید | 93 پست حدودا 20 روزه باهم قهریم سریه استوری هرروز هم بهش پیام میدم جوابم نمیده دیگه خسته شدم نمیدونم چه پیامی بهش بدم برای آشتی فقط میخوام امروز باهم آشتی کنیم💔شما کمکم میکنید چی بهش بگم باهم آشتی کنیماین هم بگم بخاطر موقعیت کاریش ازهم دوریم خدایا میشه عشقمو برگردونی🥺💔 1400/07/23 | 09:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_migmig_ مدیر استارتر عضویت: 1400/06/03 تعداد پست: 643 بگو خوبه تو هم اشتباهی کنی من اینطوری کنم .....؟ حالا من هیچ اگر تو دلت برام تنگ مشده یعنی دوستم ند ... چشم خدایا میشه عشقمو برگردونی🥺💔
kiyanat عضویت: 1400/02/26 تعداد پست: 6569 بگو خوبه تو هم اشتباهی کنی من اینطوری کنم .....؟ حالا من هیچ اگر تو دلت برام تنگ مشده یعنی دوستم ند ... حرفات درسته اما کار اسی خیلی بد بوده واقعا ی لحظه فک کنیم جامون عوض بشه شما باشی اشتی میکنی؟؟؟؟؟؟تا از طرف خانوادش ازت عذرخواهی نکنه تا ب پات نیافته تا منت نکشه بنظر من خیلی مرد بوده ک فقط جواب نداده مادرش هم خیلی شیر زن بوده ک زنگ نزده ب اسی هرچی از دهنش در بیاد بگه
_migmig_ مدیر استارتر عضویت: 1400/06/03 تعداد پست: 643 خواهش گلم کلیپ عاشقانه براش درست کن براش بفرست بازم بهت میگم یه روز وقتتو بز ار برو بب ... چشم براش درست میکنمالان بهش گفتم سلام اخه استرس گرفتم نمیدونم چی بگم😂😔😭 خدایا میشه عشقمو برگردونی🥺💔
_migmig_ مدیر استارتر عضویت: 1400/06/03 تعداد پست: 643 اشتباه کردی خیلی با این کارها خودت از چش میندازی کاری نکنن ک خانوادش پشیمون بشن احترام ... اونا همیشه استوری میزارن همیشه میگن عروس گلم خیلی ازم طرفداری و تعریف میکنن19سالمه خدایا میشه عشقمو برگردونی🥺💔
ajemw عضویت: 1400/05/22 تعداد پست: 11941 چشم براش درست میکنم الان بهش گفتم سلام اخه استرس گرفتم نمیدونم چی بگم😂😔😭 😂😂😂ادامه بده یجوری که پشیمونی
kiyanat عضویت: 1400/02/26 تعداد پست: 6569 اونا همیشه استوری میزارن همیشه میگن عروس گلم خیلی ازم طرفداری و تعریف میکنن 19سالمه پ چرا این کار کردی؟اوووف واقعا اعصابم خورد شد من خواهرشوهرت بودم اجازه نمیدادم داداشم برگرده سمتت بهش میگفتم بیشتر فک کنه برا ادامه زندگی باهات
_migmig_ مدیر استارتر عضویت: 1400/06/03 تعداد پست: 643 😂😂😂ادامه بده یجوری که پشیمونی پشیمونیمو نمیتونم تایپ کنم😭😂 خدایا میشه عشقمو برگردونی🥺💔
_migmig_ مدیر استارتر عضویت: 1400/06/03 تعداد پست: 643 پ چرا این کار کردی؟ اوووف واقعا اعصابم خورد شد من خواهرشوهرت بودم اجازه نمیدادم داداشم برگرد ... مرض داشتم😭 خدایا میشه عشقمو برگردونی🥺💔
pro_max عضویت: 1400/02/22 تعداد پست: 3379 پسری که سر یه کلیپ 20 روز قهر کنه فردا پدر آدمو در میاره با قهراش اگه دوستین که بیخیالش شو اگه عقدین یه فکری به حالتون بکن تا آخر عمر همیشه باید در حال منت کشی باشی کاربریه ، نمیدونم چندم😐 دیگه شماره ندارم بیام با شماره خالم اومدم🩹
_migmig_ مدیر استارتر عضویت: 1400/06/03 تعداد پست: 643 پسری که سر یه کلیپ 20 روز قهر کنه فردا پدر آدمو در میاره با قهراش اگه دوستین که بیخیالش شو اگ ... مقصرمن بودم کلیپه خوب نبود راجب فامیل بود خدایا میشه عشقمو برگردونی🥺💔
_migmig_ مدیر استارتر عضویت: 1400/06/03 تعداد پست: 643 😂😂😂ای خدااا جواب نداد رفت استوری گذاشت🙂 خدایا میشه عشقمو برگردونی🥺💔
_migmig_ مدیر استارتر عضویت: 1400/06/03 تعداد پست: 643 استوری چی گذاشت ؟؟؟ لوس بازیعکس خودشو گذاشته کپشنش هم گفته به به خدای جذاب و ببین😕 خدایا میشه عشقمو برگردونی🥺💔
ajemw عضویت: 1400/05/22 تعداد پست: 11941 لوس بازی عکس خودشو گذاشته کپشنش هم گفته به به خدای جذاب و ببین😕 😐😐😐😐تو هم یع کلیپ با عکساش درست کناستوری کن