2777
2789
عنوان

کاره هتل

107 بازدید | 4 پست

دوستان کسی هتل کار میکنه؟

من برای مصاحبه اولیه فردا قراره برم بعد تو شرایط کاری بود اگه نیاز بود تا ساعت 12 شب شما شیفت داشته باشی و چرخشی باشه مشکلی نداری؟

من گفتم نه

حالا میخوام برم صحبت کنم واقعا برای کار اداری ساعت 12تا 12 چ نیازیه نگه دارن 

شیفت 8/5 ساعت صبح و عصرش بهتر بود باز

حقوق قانون کار و مزایا و بیمه داره تنها نگرانیم همینه

شما بودین چکار میکردین؟

باور کنیم که چیزی به عنوان انتقاد سازنده وجود ندارد... انتقاد و شکایت دوستان را دلسرد و ناامید و دشمنان را به لجاجت وادار میکند. از امروز متعهد شویم نه از خود نه از خدا و نه از دیگران  و نه از طبیعت گله، شکایت و انتقاد نکنیم و فقط سپاسگزار پروردگارمان بابت داشته هایمان و خدمات دیگران باشیم:)
من که اصن مخالف شاغل بودنم، من بودم نمیرفتم😁

چرا مخالفی خب

باور کنیم که چیزی به عنوان انتقاد سازنده وجود ندارد... انتقاد و شکایت دوستان را دلسرد و ناامید و دشمنان را به لجاجت وادار میکند. از امروز متعهد شویم نه از خود نه از خدا و نه از دیگران  و نه از طبیعت گله، شکایت و انتقاد نکنیم و فقط سپاسگزار پروردگارمان بابت داشته هایمان و خدمات دیگران باشیم:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا مخالفی خب

از روز خواستگاری شرط کردم با شوهرم ک من تحت هیچ شرایطی شاغل نمیشم.

حس میکنم روحیه مو خسته و کسل میکنه و رهاییم رو ازم میگیره

از من مرا بگیر و خودت را به من بده یا حسین❤️

ببین یه جاهایی مثل هتل آزادی تهران یا هتل پارسیان استقلال که 5 ستاره ن و اینا باید شیفت داشته باشن حتما. من از کارمنداشونم شنیدم خیلی هم کارشون سخت نیست و فقط این ور اون ور میرن غذا میخورن خوش میگذرونن