2777
2789
عنوان

سوتی دادم کمکککککک🥶😭😁

292 بازدید | 41 پست

امشب از دست یکی از دوستام به شدت ناراحت و عصبانی شدم تو واتساپ از گروه های سه چهار نفره ای که باهاش بودم لفت دادم(سه تا گروه دخترونه ی خودمونی)

البته نه همه ی گروه ها🤦🏻‍♀️مثلا گروه های دانشگاه و اینا موندن(یعنی نمیتونم بگم دلت اکانت کردم از همه ی گروه ها خود به خود درومدم)

الان فهمیدم سو تفاهم شده😬😬😬اگه پرسید چرا از بعضیاشون لفت دادی چی بگمممممم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هر کی نفهمید چی ب چیه لایک کنه

نباید تو دنیایی که: “چایی سبز بعد از جوشوندن زرده و چایی سیاه قرمز، ۷ تیر ۶ تا تیر داره، کولر گازی با برق کار میکنه و اَره برقی با بنزین، خواجه کرمانی شیرازیه و صائب تبریزی اصفهانیه و ستار همدانی تبریزی، ۳ تفنگ دار ۴ نفرن، عطاری ها عطر ندارن و قهوه خونه ها قهوه نمیفروشن، هزارپا ۶۰ تا پا داره، اچار فرانسه مال انگلیسه، با قاشق چای خوری چایی نمیخورن، جعبه سیاه هواپیما نارنجیه، ۵۱ بر ۱۷ بخش پذیره” به کسی اعتماد کنی.                                                          (زندگی برای من قشنگه! خیلی چیزای دیگه توش هست که من دلم میخواد ببینم.. میخوام بمونم ببینم ظلم تا چه حد پیش میره! میخوام بمونم و ببینم آدم تا چه اندازه قوه ستم کشیدن داره؟ میخوام بمونم و تموم رنگ‌های رنگین کمون دروغ رو ببینم! میخوام بمونم و بنویسم..میخوام مردمو بشناسم..تو خیال میکنی شناختن آدمای خوب و بد خودش کم کیف داره؟گمون میکنی دیدن طبیعت و لذت بردن از طبیعت تموم شدنیه؟) 

منم. سوتی ندادم ولی مردم تا 

اون لحظه من توی مهمانی مامان لزرگم نشسته بودم همه بون من 3 تا از پسر خاله هام کنار هم نشسته بودن مامانبزرگم گفت لطفا چای بریز و ببر من چایی بردم رسیدم به پسر خاله اجتماعی ولی پسر درستی  که یک سال  از من. بزرگ تره مثل داداش برام من کل خانواده نیستم که پیش هم راحت باشه ولی گاردم نمی گیرم چایی بردم. تعرف کردم گفت دستت درنکنه عزیزم ممنون خوشگل خانم حالا این حرفش جدا پیش بقیه پسر خاله هام اب شدم 😅😅😅

برای حرف  دیگران زندگی نکنید برای خود زندگی کنید 
دستم خورد  قبل اینکه ازت بپرسن خودت برو بگو دستم خورد فلانی ادم میکنی تو گروه

اخه سه تا گروه متفاوت بود😐😂بعضیاشون مثلا یه هفته ای میشد حرف نزده بودیم توش پایین پایینا بود 

مگر سندروم دست بی قرار داشته باشم😂

اصلا برات مهم نباشه ... بگو خیلی شلوغ بود وقتمو میگرف لفن دادم  

انقدم احساسی برخورد نکن تو همچی البته خودت کم کم میفهمی چیکار کنی یه چیز یادت باشه هرچیزی از هرکسی بر میاد انقد برات مهم نباشن که دلخوری باعث بشه انقد شدید واکنش بدی نگران روح روانت باش نه اونا 

من یه بار از توی تراس از پسر همسایمون که دوسش دارم فیلم گرفتم توی فیام بالا رو نگاه کرد 

یه بارم دستم رو قلبم بود قربون صدقش رفتم بالا رو نگاه کرد   

میگن کویر جنگلی بوده که به بارون گفته دوستت دارم