2777
2789
عنوان

نماز شب

134 بازدید | 18 پست

دوستان چطوری باید نماز شب بخونم ؟ تا الان نخوندم ولی یه حس قلبی بهم میگه امشب باید بخونمش واسه شفای خودم 😔 ترخدا اگه کسی بلده بهم یاد بده دقیق دعاش میکنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یادم رفته 

فقط یکبار قبلا خوندم

ولی لطفا و خواهشاً خیلی دعام کن تو قنوت نماز وتر 😭

اسمم اعظمه تو رو خدا خیلی دعام کن تو سال ۱۴۰۰ بخت خوب نصیبم شه و ازدواج کنم و خوشبخت و عاقبت به خیر شم 😭😭 خواستگار خوب دارم دعا کن انشالله پدرم راضی شه و قسمت هم باشه تو همین سال ۱۴۰۰ ازدواج کنیم و خوشبخت شیم تو رو خدا خواستگارم و خانوادش از ظاهرم خوششون بیاد وقتی انشاالله بیان ببینم و انشاالله خواهانم باشن واقعا😭😭🤲🤲🤲🤲

تو رو خدا دعا کن دیگه نامزدیی وعقدم بهم نخوره🙏🏻😔😭

برای مادر و خواهرم و اعظم (خودم) دعا کن همه  مشکلاتمون حل شه و خدا دلمونو شاد کنه 😭

قبلا نامزد داشتم بعد۷ ماه خواستیم عقد کنیم بهم زدن گذاشتن و رفتن و کلی حرف و حدیث درست کردن برامون 😭

دعا کن پدرم دیگه کتکمون نزنه و بداخلاق و خسیس و شکاک و بد دل نباشه و تو خونه زندانیمون نکنه و پنهان کار و ظالم و فاسد نباشه و هر خواستگاریی که میاد برام بهمون بگه و مشورت کنه باهامون 😭😭

لطفا خیلی دعام کنید تو قنوت نماز وتر 😭💔🤲

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

در ابتدا باید هشت رکعت نماز در قالب ۴ نماز دو رکعتی خوانده بشود. شیوه خواندن این ۴ نماز دقیقاً همانند نماز صبح است. نیت این ۴ نماز باید «نماز شب» باشد.

در ادامه باید دو رکعت نماز با نیت «نماز شفع» خوانده بشود. شیوه خواندن این نماز بدین صورت است که در رکعت اول باید پس از سوره حمد، سوره ناس خوانده شده و در رکعت دوم پس از سوره حمد، سوره فلق خوانده می‌شود.نیت نماز آخر که نمازی یک رکعتی است، «نماز وتر» است. در این نماز پس از خواندن سوره حمد، سه مرتبه سوره توحید، یک مرتبه سوره فلق و یک مرتبه سوره ناس خوانده می‌شود. سپس در ادامه باید به قنوت رفته و اعمال زیر به ترتیب انجام شود:

الف) در ابتدا باید فرد حاجات و خواسته‌های خود را از خداوند متعال طلب کند.

ب) آنگاه توصیه شده است که فرد برای چهل تن از مومنین و مومنات دعا بکند.

ج) در ادامه باید در محضر خداوند طلب استغفار کرده و ۷۰ بار این ذکر خوانده بشود:

استغفرالله ربّی و اتوبُ الیه. (از خداوند استغفار کرده و به سوی او توبه می‌کنم.)

د) سپس باید ۷ مرتبه ذکر زیر خوانده بشود:

هذا مقامُ العائذٍ بکَ منَ النّار. ِ(این مقام و جایگاه کسی است که از آتش به تو پناه می‌آورد.)

ه) در ادامه نیز باید سیصدبار ذکر «العفو» خوانده شود.

و) در پایان نیز توصیه شده است که این دعا خوانده شود:

ربّ اغفرلی و ارحمنی وتُب عَلیَّ انّکَ انتَ التّوابُ الغفُورُ الرّحیم.

همچنین مستحب است که فرد پس از اتمام نماز، تسبیحات حضرت زهرا (س) را بخواند. این تسبیحات به این صورت خوانده می‌شود:

۳۴ مرتبه الله اکبر – ۳۳ مرتبه الحمدلله – ۳۳ مرتبه سبحان الله

فقط شعف و وتر رو بخون.  سنگین نکن اولش 

سوره زخروف   رو بنویس برای شفا. با زعفران تو اب حل کن بخور

کادویی جهیزیه گلدان و شمعدان ابگز  ظروف سرامیک و دکوری. انواع مدل مجسمه پلی استر  فروش کلی و جزئی  قیمت کف،   آدرس مصلی ‏سرخس۲ -ولایت۱۲نبش شهید محمدی۳

جمعا ۱۱ رکعته 

اول ۸ رکعت به نیت نماز شب میخونی به صورت ۴ نماز دو رکعتی مثل نماز صبح چیز خاصی نداره نماز معمولیه

بعد ۲ رکعت نماز شفع میخونی که تو رکعت اول حمد یکبار و بعدش هم سوره ناس میخونی تو رکعت دومش هم بعد از حمد فلق میخونی 

بعد ۱ رکعت نماز وتر میخونی یک بار حمد ۳ تا توحید ۱ بار فلق و ۱ بار ناس 

قنوت  میگیری ۴۰ تا مومن رو دعا میکنی ۷۰ بار استغار میکنی ۷ بار میگی  هذا العائذ و بک من النار و بعدش هم ۳۰۰ بار میگی العفو ( همشو تو قنوت)

عزیزم اگه خوندی  برای منم دعا کن اسمم نازنین فاطمه هس البته اگه دوست داشتی

لطفا وقتی میخواین سوار ماشین بشین چند تا ضربه ب کاپوت ماشینتون بزنین چون ممکنه یه گربه برای گرم شدنش پناه برده باشه اونجا 💚  ⛴🏙