2777
2789
عنوان

بچه ها

59 بازدید | 8 پست

میشه برام ۴۰ نفر صلوات بفرستن فقط نفری 

برا گرفتن حاجتم که یه ازدواج خوب داشته باشم .منم براتون ایت الکرسی میخونم انشالا به مردا دلتون برسین و هرچی غم و غصه دارین رفع بشه .فقط ۴۰ نفر حتی شمایی که به این صلوات و اینا اعتقاد نداری و نگاه میکنی تاپیک و میری فقط یه صلوات 🌷🌷🌷🌷🌷

خدایا شکرت برا همه اون وقتایی که گمان نمیکنی و ولی میشود .امشب از ته دلم شکرتو میگم ♥️♥️♥️

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

۱۵ تا فرستادم عزیزم ، ❤

مرسی که انقدر خوبی 😍😍😍منم برات خوندم ایت الکرسی 

خدایا شکرت برا همه اون وقتایی که گمان نمیکنی و ولی میشود .امشب از ته دلم شکرتو میگم ♥️♥️♥️
نمیدونم چرا تاپیکتو خوندم اشکم دراومد حس کردم ایت الکرسی تو اتیش قلبمو خاموش میکنه مرهم میده🥺عزیزم ...

الهی فدتت بشم عزیزم انقدر خوبی بخدا انشالا شمام تو دنیا هیچ غمی سراغتون نیاد .براتون ایت الکرسی خوندم😍😍

الهی فدتت بشم عزیزم انقدر خوبی بخدا انشالا شمام تو دنیا هیچ غمی سراغتون نیاد .براتون ایت الکرسی خوند ...

خدانکنه عزیزم

نبابا منم ی ادم معمولی ولی اینجور زمانا باخودم میگم یک درصدم اگه اثر کنه وظیفه انسانیمه انجام بدم.

عزیزدلی مرسی باور دارم کمکم میکنه ببخشید اگ کم بود😢🖤