2777
2789
عنوان

دیگه طلاق میگیرم

490 بازدید | 13 پست

سلام من نمیدونم چه گناهی کردم که شوهرم این شده امشب خونمون بود وگفتم برای آرایشگاه میخام برم جایی که دوست دارم میگه نه پای من هست هرجا گفتم میری 

میخادمادرش راببره قیمت بپرسه و هرجا گفتند برم منم گفتم همون مادرت را ببر آرایشگاه من نمیام

وبعدش صحبت فرش شد عکسشا نشون دادم که بره مثله همون بخره میگه نه میگم حداقل باهم بریم بخریم جفت در بیاد دوباره میگه نه جور دیگه میخرم

و روبروی پدرم میگه تو‌جهاز نداری جاهازت کمترازخواهرته بخدا اولای عقدمون هرچی گفت من ساختم گفتم یه‌وقت کار به جدایی نکشه که با این کارهاشون دیگه باهاش آشتی نمیکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اینا نشونه است. تو رو خدا خودتو تو این زندگی ننداز.

۱. انقد استقلال نظر نداره که خودتون دوتا برای آرایشگاه تصمیم بگیرید و باید مادرش نظر بده. 

۲. لجبازه و قبول نمیکنه فرش رو باهم بگیرید. چرا باید انقد شما رو سر یه فرش خریدن حرص بده؟ مگه شما دشمنش هستید؟

به جای اینکه کاری کنه آب تو دل شما تکون نخوره، سر یه فرش خریدن که خیلییییی هم ساده است انقد عذاب میده شمارو. تو تاپیک قبلیت بودم درمورد فرش بود.

۳. عذر میخوام، ولی بی تربیت و پرتوقعه.  جلوی پدرتون از جهیزیه ایراد گرفته. مگه میشه اصلا همچین چیزی؟ 

عزیزم اینا نشونه است. تو رو خدا خودتو تو این زندگی ننداز. ۱. انقد استقلال نظر نداره که خودتون دوتا ...

پشتش به مادرش گرمه و تواین چندروز که کابینت خونه انجام می دادند اصلا نظر منو نخاست همش با برادراش ومادرش من اصلا براش مهم نبودم

پشتش به مادرش گرمه و تواین چندروز که کابینت خونه انجام می دادند اصلا نظر منو نخاست همش با برادراش وم ...

گفتم دیگه عزیزم. این آقا اصلا از لحاظ عقلی آمادگی ازدواج نداره. دیگه خود دانی.

اگه قابل سازش نیست تو نامزدی جدا بشی بهتره عزیزم بعد ازدواج یه زخم بزرگ رو روحت باقی میمونه اینی ک ...

اصلا نمیشه اگه مسئله سرجاهاز نبود میشدباهاش کنار اومد ولی اول تاحالا میگه تو جاهاز نداری اینطوری هم‌نیست من همه چیزی خریدم ولی کم وبه اندازه ولی اون میگه باید ازهمه چیز دوتا وسه تا باشه تا من نخوام چیزی بخرم توزنگیمون

اصلا نمیشه اگه مسئله سرجاهاز نبود میشدباهاش کنار اومد ولی اول تاحالا میگه تو جاهاز نداری اینطوری هم‌ ...

بگو تو میخای زن بگیری مگه بابای من ضامنته  خانواده خودت دست کنن تو جیبشون ببینم هزینه میکنن اینقد  

البته نگیا بحث کردن خوب نیست روتون تو روی هم وامیشه من شوخی میکنم

اصلا نمیشه اگه مسئله سرجاهاز نبود میشدباهاش کنار اومد ولی اول تاحالا میگه تو جاهاز نداری اینطوری هم‌ ...

بهتر مهریه ت خونه س نه سکه

برا خودش شکر خورد مثل آب خوردن میتونی ازش بگیری

بهتر مهریه ت خونه س نه سکه برا خودش شکر خورد مثل آب خوردن میتونی ازش بگیری

اتفاقا تومهریه ام هم خونه وهم صدوده تا سکه است کاری میکنم خونه را میگیرم ازش که بدونه هرجا دهنش وبازنکنه چیزی بگه