2777
2789

خب یک عدد پسر خاله شما رو دوس داره عایا؟

مثل بنز باش بزار واسه به دست آوردنت تلاش کنن و مواظبت باشن، از همه شیطون تر بودیم از همه آروم تر شدیم، بی اعصابما ریپ نزن زیاد روم  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

روزای مدرسه تموم شد و من دیوانه وار دوسش داشتم تا اینکه دانشگاه قبول شد و رفت یه شهز دیگه و حس کردم احساساتش تغییر کرده ولی من هنوزم دوسش داشتم و البته کسی جز دوستامو ازین احساس من خبر نداشت ولی اونو خواهرش و مادرش میدونستن

بعد از لیسانس برگشت شهرمون و منم لیسانس گرفتم و مشغول خوندن درس واسه کنکور ارشد شدم که بازم سیگنال دادنش شروع شد ...هیچ وقت زبانی به هم ابراز علاقه نکردیم و تنها یه بار دستمو گرفت و من از شدت خجالت دستمو کشیدمو ازش فاصله گرفتم

ارشد قبول شدم و رفتم تهران ...البته این وسطا همیشه خالم و دختر خالم سعی میکردن به من بفهمونن که منو نمیپسندن برای پسرشون...سرگرم درس و دانشگاه شدم و سعی کردم فراموشش کنم اما مگه میشد عشقی که با من بزرگ شده بود و تا اعماق وجودم ریشه داشت رو فراموش کنم

دو سال ارشد تموم شد ....و در این بین پسرخالم از دختر داییم خواسگاری کرد و جواب رد شنید و منم دیگه بهش فکر نکردم بعدها فهمیدم وقتی به خانوادش گفته منو میخاد خالم از طریق یه نفر دیگه به مامانم گفته طوری که مامانم رد کنه و نقشش هم گرفت و به مامانم برمیخوره که چه وضع خواستگاریه و بعد خالم دائم میرفت خونه داییم تا پسرشو قورباغه پز کنه و مهر دخترداییم ب دلش بیوفته و همینم شد ولی دختر داییم قبول نکرد