2777
2789

نمیدونم چرا دوس دارم منم بگیرم میخام تجربه کنم😁

نگران‌نباش..!خدایی‌ که‌ آمار تک‌تک‌ برگای‌ عالم‌ و‌ دارهازاحوال‌ توهم‌ خبر داره..:)))🙃🌿

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم چرا دوس دارم منم بگیرم میخام تجربه کنم😁

نگو دختر من گرفت تازه دوسال و چهار ماهشه انقدر اذیت شد طفلی خودم بیشتر از اون اذیت شدم وقتی تو اون حال میدیدم 

انسانیت کامل ترین دین
خدانکنه بااینک یک روزه متوجه علایم شدم داغوووونم 

نمدونم دوس دارم بگیرم دیع 

نگران‌نباش..!خدایی‌ که‌ آمار تک‌تک‌ برگای‌ عالم‌ و‌ دارهازاحوال‌ توهم‌ خبر داره..:)))🙃🌿

تا میتونی آب نمک غرغره کن که ویروس ب ریه ت سرایت نکنه....دمنوش بخور...آبجوش ابلیمو عسل ایمنیتو بالا میبره

غداهای مقوی و ابکی

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
نگو دختر من گرفت تازه دوسال و چهار ماهشه انقدر اذیت شد طفلی خودم بیشتر از اون اذیت شدم وقتی تو اون ح ...

من واقعا درکت میکنم خیلی سخته من بچم پنج ماهش بود گرفت بدترین روزای عمرم بود دوس ندارم حتی بهش فکر کنم 

نگو دختر من گرفت تازه دوسال و چهار ماهشه انقدر اذیت شد طفلی خودم بیشتر از اون اذیت شدم وقتی تو اون ح ...

خدا نگه دارع براتون 

بله می‌دونم خدا نکنع بگیرم بدبختم درسام همه میمونن

منم😶

خدا نکنع بابا من همینطوری دیوونه هستم شما خودتو درگیر نکن