شوهرم خیلی بداخلاقه بد دهنه دست بزن داره در حد مرگ یه جورایی موجیه پسرمم اخلاقش درست مث باباشه اصلا یه دقیقه هم نمیتونن دوتایی پیش هم بمونن حتما دعواشون میشه شوهرمم دم به دقیقه دعوا میکنه کتکم میزنه در حد مرگ میاره میزاره خونه بابام یه چن وقت میمونم به دست و پام میفته میگه غلط کردم تکرار نمیشه برمیگردم ولی باز همونه اخلاقش، الانم باز کتک اساسی زده آورده گذاشته خونه بابام پسرمم همش شلوغ میکنه هیشکی حال نداره حرص همه رو در میاره میخوام یواشکی با پسرم برم جایی که دیگه هیچکس ندونه کجاییم بخدا کم آوردم
خدانکنه عزیزم بخدا نمیدونم چیکار کنم دلم میخواد جایی برم هیچکس ازم خبر نداشته باشه فقط من باشمو پسرم ...
نمیتونم بگم درکت میکنم ولی خودمو میذارم جای شما دیوانه میشم واقعا سخته حتی تصورش اگه بتونی درامد خانگی داشته باشی شاید بتونی سربارشون نباشی ولی وضعیتت خیلی دردناکه ان شاء الله مشکلت حل بشه اگر اعتقاد داری نماز شب بخون سه رکعته مشکل گشاست واقعا یا چله بگیر
نمیتونم بگم درکت میکنم ولی خودمو میذارم جای شما دیوانه میشم واقعا سخته حتی تصورش اگه بتونی درامد خان ...
بخدا نمیخوام ریا بشه ها خدا خودش میدونه من نماز میخونم دعا میخونم همیشه ذکر میگم نماز شبم بعضی وقتا میخونم ولی اون حتی نمازم نمیخونه ولی خدا انقد هواشو داره هیچیش نمیشه ولی منه بدبختو هر کی میبینه میگه چقد پیر شدی