2777
2789
عنوان

میخوام جایی برم که از همه دور باشم

267 بازدید | 28 پست

شوهرم خیلی بداخلاقه بد دهنه دست بزن داره در حد مرگ یه جورایی موجیه پسرمم اخلاقش درست مث باباشه اصلا یه دقیقه هم نمیتونن دوتایی پیش هم بمونن حتما دعواشون میشه شوهرمم دم به دقیقه دعوا میکنه کتکم میزنه در حد مرگ میاره میزاره خونه بابام یه چن وقت میمونم به دست و پام میفته میگه غلط کردم تکرار نمیشه برمیگردم ولی باز همونه اخلاقش، الانم باز کتک اساسی زده آورده گذاشته خونه بابام پسرمم همش شلوغ میکنه هیشکی حال نداره حرص همه رو در میاره میخوام یواشکی با پسرم برم جایی که دیگه هیچکس ندونه کجاییم بخدا کم آوردم

چقدر سخته  نمیتونی به خاطر کتک ها بری پزشک قانونی ؟ پسرت چند سالشه ؟

ای خواهر نه بابا حرفه ایه جوری میزنه هیچ ردی از کتکاش نمونه فقط سرمه که همش کتک میخوره کلا دیگه همیشه سردرد دارم پسرم ۷ سالشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای بمیرم الهی چه بد دردیه اینجوری که سرت اسیب میبینه خطر داره وقتی که میاد خونه بابات غلط کردم میکن ...

صدبار تعهد گرفتیم نوشته امضا کرده ولی عمل نمیکنه

قانونیشو نمیدونم درست ولی اگر حضانتو بده میتونی نگهش داری از لحاظ هزینه و وابستگی به پدرش ؟

پسرم از باباش متنفره یعنی اصلا واسش پدری نکرده طرف باباش که میره عصبانی میشه من همش مواظبم دعواشون نشه ولی نمیدونم چیکار کنم

صدبار تعهد گرفتیم نوشته امضا کرده ولی عمل نمیکنه

بمیرم الهی خب تعهد نامه هارو که داری برو شکایت کن یه کاری بکن اینجوری ادم نمیتونه زندگی کنه که 

اگه بتونی دلت میخواد طلاق بگیری دیگه اره؟

میگن کویر جنگلی بوده که به بارون گفته دوستت دارم 
پسرم از باباش متنفره یعنی اصلا واسش پدری نکرده طرف باباش که میره عصبانی میشه من همش مواظبم دعواشون ن ...

وای چه سخت اگه بتونی پسرتو کنترل کنی شاید نصف دردسرات تموم بشه

نمیتونی پیش روانشناس یا مشاور بری یا تلفنی حرف بزنی 

اگرم شوهرت نمیاد خودت کمک بخوای؟

بمیرم الهی خب تعهد نامه هارو که داری برو شکایت کن یه کاری بکن اینجوری ادم نمیتونه زندگی کنه که  ...

خدانکنه عزیزم بخدا نمیدونم چیکار کنم دلم میخواد جایی برم هیچکس ازم خبر نداشته باشه فقط من باشمو پسرم، اگه بابام میذاشت خونه اجاره کنم حتما طلاق میگرفتم ولی نمیتونم اینجوری بیام سربارشون بشم

وای چه سخت اگه بتونی پسرتو کنترل کنی شاید نصف دردسرات تموم بشه نمیتونی پیش روانشناس یا مشاور بری یا ...

نمیزاره برم مشاوره میگه اگه بفهمم رفتی سه طلاقت میکنم

خدانکنه عزیزم بخدا نمیدونم چیکار کنم دلم میخواد جایی برم هیچکس ازم خبر نداشته باشه فقط من باشمو پسرم ...

نمیتونم بگم درکت میکنم ولی خودمو میذارم جای شما دیوانه میشم واقعا سخته حتی تصورش اگه بتونی درامد خانگی داشته باشی شاید بتونی سربارشون نباشی ولی وضعیتت خیلی دردناکه ان شاء الله مشکلت حل بشه اگر اعتقاد داری نماز شب بخون سه رکعته مشکل گشاست واقعا یا چله بگیر 

نمیتونم بگم درکت میکنم ولی خودمو میذارم جای شما دیوانه میشم واقعا سخته حتی تصورش اگه بتونی درامد خان ...

بخدا نمیخوام ریا بشه ها خدا خودش میدونه من نماز میخونم دعا میخونم همیشه ذکر میگم نماز شبم بعضی وقتا میخونم ولی اون حتی نمازم نمیخونه ولی خدا انقد هواشو داره هیچیش نمیشه ولی منه بدبختو هر کی میبینه میگه چقد پیر شدی