2777
2789
عنوان

خرید🤩+عکس📸

| مشاهده متن کامل بحث + 2292 بازدید | 121 پست
چرا من حیفم میاد ۱۰۵ تومن به کرم بدم🤣🤣 خوبه حالا؟

آره منم ولی دلو به دریا زدم🤪😂

آره خیلی😍

میگن :  دلت هر وقت برای کسی تنگ شد :  نگاش کن!  نبود  صداش کن!  نشنید  دعاش کن . . .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ۳ ماه پیش خیلی حرکت لاکچری زدم ی ریمل ۶۰ تومنی گرفتم،هرچی میشه بحث ریملو میکشم وسط تا دلم خنک شه ...

لوازم آرایشم باهم تموم شد😂

سلامت باشی

میگن :  دلت هر وقت برای کسی تنگ شد :  نگاش کن!  نبود  صداش کن!  نشنید  دعاش کن . . .
امروز منم خرید کردم 😏😏 سیب و لیمو شیرینو گلابی و قارچ گرفتم⁦🤦🏻‍♀️ ...

خوب کردی😂😂

من رژم تموم شده،با چوب کبریت از تهش در میارم میمالم به لبم😐🤣

کار خوبی میکنی😂😂

تو زن زندگی

سایه

مارکش بگو 😂⁦🤦🏻‍♀️⁩

عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️⁩ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌
مبارکت باشه عزیزم با دل خوش استفاده کنی ولی کاش بیشتر مراقبتی میگرفتی چون اثر روشن شدن پوست رو د ...

مرسی عزیزم سلامت باشی

آره صابون و کرم و ژل گرفتم دیگه عکس نزاشتم🙃

وقتی پد فرمژت خراب میشه میتونی پد بخری.نیازی نیست یه بار دیگه فرمژه بخری

آره ۵ تا خریدم😄