2777
2789
عنوان

تکواندو

129 بازدید | 11 پست

خواهرم 13 سالشه دوست داره بره ورزش تکواندو اما چون زد و خورد  داره و خواهرم هم اصلا اهل اینجور چیزا نیست به نظرتون این ورزش مناسبه براش اگه نه یه ورزش معرفی کنید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بلهههههه تکواندو بی نظیرهههه 

بنده خودم تکواندوکارم😁

ولی خو واقعا ضربه  و سختی اینا زیاد داره باید اونقدری علاقه داشته باشه که به خاطره علاقش بتونه بمونه

شاید اگه علاقه نداشتم من خودم خیلی وقت بود جا زده بودم

لینکِ زندگیتونو به هرکسی ندین که جوین بده لفت بده(:       درخواست دوستی اصلااااا قبول نمیکنم کاری داشتید یجا تگم کنید)
خیلی خوبه ولی بدنش نرمه؟چون فک کنم یکم دیر باشه

نه اصلا هم دیر نیست ما تو باشگاهمون از ۵ساله بگیر تا۴۰ساله داریم

لینکِ زندگیتونو به هرکسی ندین که جوین بده لفت بده(:       درخواست دوستی اصلااااا قبول نمیکنم کاری داشتید یجا تگم کنید)
نه اصلا هم دیر نیست ما تو باشگاهمون از ۵ساله بگیر تا۴۰ساله داریم

عه؟چ جالب فک کردم نمیتونن ۱۸۰ درجه و ....اینا باز کنن

جایی که دل شکستگی از حد بگذرد چشم ها به حرف می آیند. با الفبای اشک....!!! آرام و بی صدا...(:
نه میخواد تازه شروع کنه یعنی دیره براش؟ 

نه یکی از کاربرا گفتن دیر نیس

خوبه بزار علاقشو دنبال کنه

جایی که دل شکستگی از حد بگذرد چشم ها به حرف می آیند. با الفبای اشک....!!! آرام و بی صدا...(:

سلام

تکواندو ورزش المپیکی هست و اگر براش وقت بذاره آیندش تضمین میشه پیشنهاد میکنم تشویقش کنید بره تکواندو

سخن صحیح را بپذیرید حتی اگر گوینده ی آن خود به آن عمل نکند.پیامبر(ص)  🌺🤵عده ای میگن اینجا سایت بارداری و زایمانه در نتیجه مختص خانم هاست و حضور آقایون بی مورده که واقعا مایه ی تعجبه چون محتوای تاپیک ها چیز دیگه ای میگه و با یه نگاه اجمالی به تاپیک های خصوصا پربازدید میبینید که اکثرا در مورد هر چیزی صحبت میشه جز در مورد بارداری و زایمان که اگر غیر از این بود حتی دختران مجرد هم عضو نمیشدند چه برسه به آقایون چون براشون جذابیتی نداشت! در ضمن آقایون میتونن اینجا شناخت بهتری نسبت به خانم ها پیدا کنن که بعد ازدواج در زندگی زناشویی به کمکشون میاد پس با حضور آقایون داخل سایت کنار بیاید و حساسیت به خرج ندید و هر زمان براتون مزاحمت ایجاد کردند براشون گزارش بزنید یا از طریق پیام خصوصی به نی نی یارهای محترم اطلاع بدید تا برخورد کنند در غیر این صورت صرفا بابت حضورشون بازخواستشون نکنید و حرف زشت نزنید چون اینطوری فقط شخصیت خودتونو زیر سوال میبرید 🤵🌺 ((دروغ، سرآغاز همه ی بدی هاست.)) حضرت علی(ع)
عه؟چ جالب فک کردم نمیتونن ۱۸۰ درجه و ....اینا باز کنن

۱۸۰درجه اونقدر هم مهم نیست اگه بتونه سر بزنه کافیه 

۱۸۰هم رفته رفته خودش با نرمش هاییکه اول مبارزه میکنن باز میشه

فقط یچیزی یگم اگه علاقه داره توروخدااا تو ذوقش نزنید بزارید بره