2777
2789
عنوان

زایمان

125 بازدید | 11 پست

مامانا میگم شپا همتون دکتر شخصی داشتین؟ من ندارم هرکیو میبینم راحت دکترش تو ۴۰ هفته نامه میده برا بستری شدن (زایمان طبیعی) ولی من میترسم برم هفته بعد بیمارستان ک قبول نکنن بگن برو باز صبر کن دیگه نمیتونم الان توی ۴۰ هفتم نگین خب بزار بمونه و فلان ک هزارتا دلیل دارم و نمیشه بچمم ک الان کامله وزنشم نمیخوام بیشتر بشه سخت ترم میشه

من نداشتم تو بهداشت تحت نظر ماما بودم و چندباری هم پیش متخصص رفته بودم 

و تو چهل هفته رفتم برا چکاب ک فرستادنم بیمارستان سنو و نوار قلب دادم ک دکتر بیمارستان گفت همه چیت اکی هست ولی معاینه ک شدم یه سانتم نبودم دیگه بهم یه هفته وقت داد تا با دردهایی طبیعی زایمان کنم ک نشد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من سر دوتا بچه هام دکتر خصوصی نگرفتم فقط وقتی سونو وآزمایش دارم میرم پیش متخصص

منم همون متخصص رو میگم دیگه من پیش متخصص نمیرم همون بهداشت و میرم فقط برا جواب سونو انتی ک باید یکی تایید میگرد رفتم پیش متخصص و دیگه نرفتم

من نداشتم تو بهداشت تحت نظر ماما بودم و چندباری هم پیش متخصص رفته بودم  و تو چهل هفته رفتم برا ...

همین بده دیگه ۰دوستم دکترش نامه داده تو ۴۰ هفته کامل فردا میره بستری شه برا زایمان

همین بده دیگه ۰دوستم دکترش نامه داده تو ۴۰ هفته کامل فردا میره بستری شه برا زایمان

من تو یه هفته ک بهم وقت داد مشکلی نداشتم بچم درشت بود سرش نمیرفت تو لگن وهم مدفوع کرده بود سزارین اورژانسی شدم

تابحال چندبار رفتم یه سانت باز بودم همه کاری ام کردم ولی بیشتر باز نشد امیدم به این بود ک رفتم ۴۰ هف ...

ان شاءالله  ک میشه من خودم وقتی رفته بودم دو سانت بودم تا ۴ سانت بدون درد بود ک کیسه اب پاره کردن ک مدفوع کرده بود بعد سزارین شدم سر پسرم‌وحشتناک درد کشیدم بیمارستان ک رفتم گفتن ۷ سانتی 

بله من خودم زیر نظر دکتر متخصص بودم خیلی هم راضی بودم پیششون میرفتم همه چی رو میگفتن بهم و هوامو داشتن اسمشونم خانم دکتر منیره گلشیرازی بود.

کلا هر چی مشکل داری پیش یه پزشک خوب برو