2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بزار خونریزی کنه خالی بشه راحت میشی. دکتر رفتی؟ پماد داده؟ روی باسنت نشین دراز بکش. 

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
بزار خونریزی کنه خالی بشه راحت میشی. دکتر رفتی؟ پماد داده؟ روی باسنت نشین دراز بکش. 

ن دکتر نرفتم

دردخاصی هم نداره

انقد درد نداره ک روز اولی ک خونریزی کرد فک کردم دارم پریود میشم اولشه داره شروع میشه

ولی نمدونم چراانقد خون میاد

از پماد انتی همورویید میتونی استفاده کنی ولی اگه خونریزیش چند روز قطع نشده برو دکتر جدی بگیر

اخه هیچکار نکردم ک قطع بشه فک میکردم میاد و قطع میشه خودش

امروز دستمال گذاشتم دیدم قطع نمیشه همینجوری داره میاد از صبح

ن دکتر نرفتم دردخاصی هم نداره انقد درد نداره ک روز اولی ک خونریزی کرد فک کردم دارم پریود میشم اولش ...

خوب برو دکتر . باید پیش دکترجراح عمومی بری. حامله ای؟

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
ن فک نکنم مگه این ماه حامله شده باشم ک هنوز موعدم نشده ک بفهمم

خوب دکتر بری دارو میده . طولانی نمیشه. 

باید برم جراح عمومی؟ یاداخلی؟ یازنان؟ اصلانمدونم چ مریضی ایه😑😄به کی رجوع کنم

جراح عمومی. نگاه میکنه. دارو میده. پیش جراح عمومی خانوم برو. چون ممکنه یه معاینه کوچولو هم داشته باشه. پیش مرد آدم خجالت میکشه

اره بابا من اصلا روم نمیشه حتی پیش خانوم😅

منم این مدلیم ولی دیگه مجبوریه. حتما برو چون اونجای بدیه امکان عفونت داره.