سوما94 مدیر استارتر عضویت: 1398/12/23 تعداد پست: 1352 عنوان دعا 40 بازدید | 7 پست دوستان برام دعاکنید باردارشم خسته شدم ازدکتردارودرمان بخدادوتاسقطتم داشتم ازتنهای بیزارم محتاج دعا 1400/07/22 | 20:06 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 92215 یزد یزد یزد کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
aramesham1372 عضویت: 1400/06/11 تعداد پست: 6337 سلام عشقمنا امید نباشخدا بزرگهایشالا به زودی خدا بهت ی پسر کاکل سری بدهمن دلم روشنهدعات میکنمتو هم برای من دعا کنمرسیخبرشو بهمون بدیااااا🖤😍
سوما94 مدیر استارتر عضویت: 1398/12/23 تعداد پست: 1352 إن شاءالله هرچه زودتر مامان بشی عزیزم🤲🏻🌹 ممنون انشلا
سوما94 مدیر استارتر عضویت: 1398/12/23 تعداد پست: 1352 سلام عشقم نا امید نباش خدا بزرگه ایشالا به زودی خدا بهت ی پسر کاکل سری بده من دلم روشنه دعات می ... ممنون انشلا حتمان چشم خبرمیدم