انشاءالله یه نی نی خوشگل سالم سلامت خدا بهت میده😍💚
می دونی زیباترین خط منحنی دنیا چیه🤔؟😇لبخندی که بی اراده رو لب های یک عاشق 😍نقش می بندهتا در نهایت سکوت فریاد بزنهدوستت دارم🥰❤❤❤❤💞 🌺حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم🌺
منم بعد ۱۴ سال هنوز بچه ندارم البته دیگه برام مهم نیست کنار اومدم باهاش الان هم شهر غریبم شوهرمم الان خونه نیست سرکاره تنهام دندون درد هم دارم از دیشب دارم مدام مسکن میخورم دلمم برا خانوادم تنگ شده و... زندگی همینه دیگه باید ساخت خدا کنه آدم سلامت باشه همه چی درست میشه
عزیزم خوبه تو غریبی لااقل کسی نمیبینتت منم دوست دارم دور باشم
نگو خیلی سخته آدم دلش تنگ میشه چند وقت پیش اسباب کشی کردیم دوتایی دست تنها باور کن تا دو هفته تمام بدنم درد میکرد خونه هه خیلی داغون بود مجبور بودیم خودمون رو براهش کنیم نقاشیش کردیم بهش رسیدیم آدم تو شهر خودش باشه کسی هم کمکش نیاد بازم میره خانوادشو میبینه یکم دلش باز میشه
اره معلومه دوسشون دارم ولی خب حس میکنم وقتی میریم بیرون باهم،بچه نداشتن من خیلی به چشمه
میفهمم الان چه حسی داری از خدا میخوام سال دیگه یه نی نی خوشگل و سالم تو بغلت باشه ولی عزیزم جوانی خودتو هدر نده همه چی رو بسپر بخدا من خیلی پشیمانم که چرا انقدر خودمو اذیت کردم معده ام داغون شد چتد سال آرامبخش خوردم الان ۳۷ سالمه ولی بیشتر موهام سفید شده به نظرم ارزشش رو نداشت