2777
2789
عنوان

همسر زود رنج

176 بازدید | 17 پست

نامزد من خیلی زود رنجه 

البته من نمیخوام یه طرفه به قاضی برم درسته یه سری مشکلات از طرف منه

ولی واقعا بعضی کاراش خستم کرده

مثلا الان یه هفتست دارم اصرار میکنم بیاد خونمون برای شرایط کاریش نمیتونست بیاد امروز ظهر پیام داد که میاد منم گفتم اهان باشه بعد که اینو گفتم گفتش نه سر شیفتم نمیتونم بیام با اینکه ناراحت شدم فقط یه ایموجی ناراحت گذاشتم و هیچی نگفتم 

بعد که پیام دادم که پس کی میایی و با هم حرف زدیم که همش با ناراحتی جواب پیامامو میداد فهمیدم شیفت نداره چون گفتم اهان باشه ناراحت شده انتظار داشته من با جملات عاشقونه( مثلا بگم وایی چه عالی عشقم )جوابشو بدم 

فکر کرده من از اومدنش ناراحتم هر چی هم بهش گفتم من ناراحت نشدم از اومدنت 

دیگه جواب گوشی رو نمیده

مثلا سالگرد ازدواجم بودا حتی رفته بودم کادو گرفته بودم که همین روزا میاد خوشحالش کنم 

نظرتون کی مقصره؟

اون

چ مزخرف

شاید اعصاب نداری جواب بدی

پفک نمکی سابق هستم برای سلامتی پسرم یه صلوات میفرسی ‏از الان دارم بـه اول فروردین سال ۱۴۰۱ فکـر مـیکـنم کـه چقدر قراره بــا تاریخ رنـد ۰۱/۰۱/۰۱ و جمله “این اتفاق هر صد سال یه بــار مـی افته” و چرت و پرتای دیگه زخم بشیم.  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زود رنج هست ولی توام میدونی اینجوریه خوب بهش عاشقونه تر جواب میدادی بعدشم وقتی انقد دوست داره باهاش عاشقونه حرف بزنی یعنی خیلی دوستت داره وگرنه براش مهم نبود تو چه جوری جواب میدی

♣️♣️درسته کینه خوب نیست ولی زشته یه بدیهای بدون جواب بمونه♣️♣️
اون چ مزخرف شاید اعصاب نداری جواب بدی

نه من بی اعصاب نیستم شاید فقط ابراز احساسات یاد ندارم من تو خانواده بی احساس بزرگ شدم ولی اون تو خانواده عاشق شاید برای همین فکر کرده من ناراحتم که میخواد بیاد 

ولی کلا ادم زود رنجیه

نه من بی اعصاب نیستم شاید فقط ابراز احساسات یاد ندارم من تو خانواده بی احساس بزرگ شدم ولی اون تو خان ...

کلی گفتم

شاید ی روز شارژ نداری

ی روز سرت شلوغه

دلیل نداره ‌بهش بربخوره 

پفک نمکی سابق هستم برای سلامتی پسرم یه صلوات میفرسی ‏از الان دارم بـه اول فروردین سال ۱۴۰۱ فکـر مـیکـنم کـه چقدر قراره بــا تاریخ رنـد ۰۱/۰۱/۰۱ و جمله “این اتفاق هر صد سال یه بــار مـی افته” و چرت و پرتای دیگه زخم بشیم.  

بعضی برخوردا واقعا ناراحت کنندس. مال شما رو نمیدونم.. یه بار به خواهرم گفتم هر وقت شوهر نبود بگو من بیام خونتون. تو یه شهریم . کلا همو کم میبینیم. از شوهرش خوشم نمیاد . بعد یه روز بالاخره زنگ زد با یه لحن سرد گفت شوهرم نیست میخای بیای بیا . الان که دیر وفته صبحانه خوردی دیگه نهارم زیاد مهم نیس بیا حالا یه چیزی میخوریم. من ناراحت شدم واقعا. اخه یه لقمه نونم چیزیه که به رو بیاری حالا فوقش یخورده برنج میزاری. من که سالی دو بار میام خونت.   .بعد ده دقیقه زنگ زدم گفتم نمیام. یه وقت به شوهرم یه سر شب میام. کلا لحن سرد دلشکنندس.  باردارم کرونا گرفتم حتی یه زنگ نزد حالمو بپرسه. منم میخام عین خودشباشم

تعجیل در فرج صلوات ( با ذکر و عجل فرجهم).فقط یک بار زندگینامه ووصیتنامه شهید بابک نوری هریس رو بخون.عکسشم ببین. فوقالعادس 
باید بتونه خواسته شو بدون فهر و بچه بازب مطرح کنه. اگر بنظرش کم محبت کلامی میکنی باید بگه که بیشتر ...

دقیقا همیشه قهر میکنه حتی الان هم کلا گوشی رو کلا خاموش کرده حتی نمیزاره توضیح بدم.

هر چند توصیح هم میدم بازم حرف خودشو میزنه 

مثلا الان هزار بار بهش میگم من ناراحت نشدم از اومدنت ولی گوش نمیده 

بعضی برخوردا واقعا ناراحت کنندس. مال شما رو نمیدونم.. یه بار به خواهرم گفتم هر وقت شوهر نبود بگو من ...

ولی واقعا من منظوری نداشتم ولی نمیدونستم یه لحن سرد یا کلمات میتونه انقدر ناراحت کننده باشه😐😶😭

نه من بی اعصاب نیستم شاید فقط ابراز احساسات یاد ندارم من تو خانواده بی احساس بزرگ شدم ولی اون تو خان ...

یاد بگیر عزیزم

تو فکرم از نی نی سایت خداحافظی کنم ... فکر کنم دیگه مناسب سن و سال و حال و هوای ما نباشه  ... حالا تا ببینیم...