2777
2789
عنوان

گریه شوهرم..

2336 بازدید | 22 پست

سلام دیروز تاپیک دیروز زدم گفتم سونو رفتم..فلیکولم ۹بود...خیلی ناراحت بودم همش میگفتم خوشحال اونایی ک باردارن..

دیروز از سونو رفتم دکتر...قبلش شوهرم رفته بود ازمایش‌ اسپرم ..جوابشو ک بردم هم دکتر دید ...گف وای...و برگ رو بست...دوباره نگا کرد گف وضع اسپرم شوهرت خیلی. بده..۶۴درصدش مردس...چند درصدش فقط زندس..و چند درصدش هم زنده هس اما دور خودش میچرخن بدرد نمیخوره...دارو داد ...گف اگ نشد باید بکارین بچه..ب شوهرم وقتی گفتممم آنقدر گریه کرد ..کرد....ک حد نداشت ..سنی هم نداریم..شوهرم ۲۴سالشع..من۱۹سالمه...امروزم شوهرم رف سفر کاری ۲۰روز.نیس. وای چقدر گریه کردم ک اون داره می‌ره من تنها شدم..دارو هاشو هم ندادم ..ک ببره..دکتر گف اومد بعد بخوره...منم دارو دارم ..وقتی اومد بخوریم....دیشب شام خونه مادر شوهرم بود...خواهر شوهر کوچیکم۴سالشه اسباب بازی آورده میگه آبجی بیا برا نینی تون باشه ...شوهرم اشکش درآومد از خونه رف بیرون....ب هیچ کس نگفتم ک شوهر م اینجوریه ...فقط خودمو خودش میدونه‌...

کسی بوده شوهرش این مشکل و داشته باشه و باردار شده باشه..

چی بخوریم ک تقویت بشهه...

یکی از دوستام همین مشکل رو داشتن یه عطاری به شوهرش خرنوب داده بود 

بعد از سه ماه باردار شد بچشم الان ۱ سالشه

الهی خوشی هم قدم باشه باتو ...الهی که چشمام نبینه غماتو ...الهی نبینم که بی تکیه گاهی ... فقط شادیاتو ببینم الهی  ❤🌸🌹🌺      میشه برا سلامتی پسرم 🐣 و ظهور امام زمان (عج) دو تا صلوات بفرستی... مرسی😍😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همسایمون اسمر پسرش ضعیف بود عروسشم ضعیف بود رفتن دکتر باردار شد 

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم

الحق که بچه اید.فعلا بچه دارشدنو کنسل کنید.

یعنی جی این هندی بازیا😕

الان خیلیا اینجورین.با دارو رفع میشه نهایتش برید آی وی اف .بکارید چیه؟؟بذره مگه؟.

میرید آی وی اف ته تهش .گریه هاتون بی دلیله یکم مطالعه کنید لطفا

💛⭐️🌟🌟💚تو تاپیک ما لاغر بشید💚🌟🌟⭐️.💛 تاپیک رکورد سلامتی منو سرچ کنید کمکتون میکنم.💛

اره سنم کمه اما از الان باید اقدام کنم اگر نشد بکاریم نمیخام کسی بفهمه

عزیزم از الان اقدامم گن برای درمان چون خیای وقت داری ۳۹ سالت اینا نیست که 

اگه درمان کنی حتمان میشع بچه ات 

فقط الان درمان نه کاست

من خودم خیلی تو این مسیر با شوهرم مشکل داشتیم .چه بدبختی‌هایی که نکشیدم.دکترا ادمو از دنیا سیر میکنن آنقدر استرس میدن.مشکلی نیست که.بخدا الان با طب سنتی راحت هم خودت هم شوهرت درمان می‌شید.این کانال یک دکتر طب سنتی هست.یه پودری داره برای تقویت اسپرم.وبکی هم برای تقویت تخمدان .بگیر ازش استفاده کنید .خیلیا که نا امید بودن به سادگی درمان شدن

💖