2777
2789

وقتی ی بحث یا دعوا همسرم با من میکنه چون خیلی اخلاقش بده تا ماه ها سر موضوع الکی باهام قهر میکنه خیلی تنهام خیلی زجر میکشم حسای عاطفیم هیچوقت جواب داده نشده کمبود محبت از طرف همه دارم هیچوقت یک همدم نداشتم الانم باز شوهرم قهره من مدام تو خونه زندانیم هیجا نمیبرتم و نمیزاره برم طلاقم بگیرم وضعم ازین بدتر میشه خیلی بدتر......الان یک هفتس نمیتونم راحت نفس بکشم همش بزئر نفسای عمیق میکشم انگار اکسیژن کمه سردرد شدیدی دارم و یک غم بزرگ رو دلمه انگار صد کیلو غم رو دلم نشسته خیلی دلگیرم هروقت ناراحتم اینطور میشم و مثلا تا شوهرم اشتی نکنه خوب نمیشم😞😞😞😞😭😭😭😭😭😭 چیکار کنم دلم ارامش میخاد

برای عاقبت بخیری پسرم صلوات میفرستین😞حال دلم خیلی بده دعام کنید💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین تجربم.میگه هرچی حموم میری غسل اویس قرنی بکن 

مثلا نیت غسل روز جمعه و ....بکنم اینم نیت کنم برای همه یک غسل کافیه یا این جدا؟

ببین تجربم.میگه هرچی حموم میری غسل اویس قرنی بکن 

چجوریه واسه چی مفیده

یکی‌ جدی ‌بودنش ‌به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ
منم با شوهرم قهرم. به تخمدانمم نیست 😃😃😃😃😃😃 شاد باش بابا

چطور شاد باشم وقتی انقدر زیر فشارم دوسم نداره خسیسه هزارتا عیب داره و منی ک شرایط طلاق ندارم

واسه خودت یه سرگرمی داشته باش که وقت نکنی به شوهرت فکرکنی

یادمه دوم راهنمایی که فهمیدم چجوری بچه دار میشن، بعد بابام که نماز میخوند با نفرت نگاش میکردم!!! میگفتم خجالتم نمیکشه نمازم میخونه با این کاراش