چیچیلا مدیر عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 5064 عنوان پوکویو | مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 17 پست سلامسلامدوستان پسرمن خیلی کارتون پوکویورودوست داره خیلی قشنگهحالاسوال من اینه راوی این کارتون «افشین زی نوری»؟؟؟صداش خیلی قشنگه😍😍 اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹. 1400/07/22 | 15:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
چیچیلا مدیر استارتر عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 5064 من صدای عرفان هنربخشو دوس دارم😍😂😂 کاش میفعمیدم چیکار می کنن صداشو ن ایقدر خوبع اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.
عشقآبنبات عضویت: 1400/06/04 تعداد پست: 1943 کاش میفعمیدم چیکار می کنن صداشو ن ایقدر خوبع 😭😭فهمستی به منم بگو من برای دوبله دچار مرگم ممکنه بشم من به توان تو رسیدهام💑 اي <برتر از خيال و قياس و گمان و وهم / وز هر چه گفته اند و شنيديم و خوانده ايم>شکرت ،که مزید نعمت است
عشقآبنبات عضویت: 1400/06/04 تعداد پست: 1943 از دوبلور های در قید حیات هم همه رو واقعا دوست دارم ولی آقای والی زاده و از جوونتر ها آقای قناعت پیشه رو بدجور دوست دارم من به توان تو رسیدهام💑 اي <برتر از خيال و قياس و گمان و وهم / وز هر چه گفته اند و شنيديم و خوانده ايم>شکرت ،که مزید نعمت است