من هفته ی ۳۴بارداری بند ناف دور گردن جنینم پیچید و خفه شد . دکترم مثلا خیلی معروف بود حتی امریکا هم مطب داری و رییس بیمارستانه اما اصن رسیدگی کم بود و خیلی کم سونو داد . فقط همون ۲ تا سونو ان تی، تو ۳۴ هفتگی هم داد ک برم واسه وزن اما قبلش هی گفته بودم سونو بده . اما نداد گفت لازم نیس میشه شکایت کرد دلم خیلی داره میسوزه؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نمیشه سونو ها فقط همونا هستن علم غیب ک نداشت بدونه میپیچه دور گزدنش تا سونو بنویسه.خدا ب دلتون صبر بده
حاجت دلمو رواکن خداجونم .خدایا شکرت برای دادهات 🤩من خیلی قناعت کردم ت زندگی با سن کم چ فشارایی ک تحمل نکردم شوهرم قدرمو ندونست...تصمیم گرفتم زندگی کنم دیگه کم غصه بخورم بخاطر وام قسط...درحال تغییرم۰💫
عزیزم خیلی متاسفم ...اما میگن پیچیدن بند ناف دور گردن جنین نوع خوابیدن و نشستن خودته ....بخاطر همین تاکید میکنن به پهلو بخوابین ...فک نکنم شکایت به جایی برسه ...ایشالا یه بچه صحیح و سالم به زودی بیاد بغلت قسمت نبوده