2777
2789
عنوان

شکایت از دکتر

254 بازدید | 6 پست

من هفته ی ۳۴بارداری بند ناف دور گردن جنینم پیچید و خفه شد . دکترم مثلا خیلی معروف بود حتی امریکا هم مطب داری و رییس بیمارستانه اما اصن رسیدگی کم بود و خیلی کم سونو داد . فقط همون ۲ تا سونو ان تی، تو ۳۴ هفتگی هم داد ک برم واسه وزن اما قبلش هی گفته بودم سونو بده . اما نداد گفت لازم نیس میشه شکایت کرد دلم خیلی داره میسوزه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هفته ۳۴ دنیا میا آوردنش هم احتمالا نمی‌موند و سنو دادن الکی در شرایط عادی چیز واجبی نیست 

اون دکترو محکوم نمیکنن آدم بکشن هم باز محکوم نمیشن 

ولی باز پیگیری کن شاید شد 

نمیشه سونو ها فقط همونا هستن علم غیب ک نداشت بدونه میپیچه دور گزدنش تا سونو بنویسه.خدا ب دلتون صبر بده

حاجت دلمو رواکن خداجونم .خدایا شکرت برای دادهات 🤩من خیلی قناعت کردم ت زندگی با سن کم چ فشارایی ک تحمل نکردم شوهرم قدرمو ندونست...تصمیم گرفتم زندگی کنم دیگه کم غصه بخورم بخاطر وام قسط‌‌‌‌‌...درحال تغییرم۰💫

عزیزم خیلی متاسفم ...اما میگن پیچیدن بند ناف دور گردن جنین نوع خوابیدن و نشستن خودته ....بخاطر همین تاکید میکنن به پهلو بخوابین ...فک نکنم شکایت به جایی برسه ...ایشالا یه بچه صحیح و سالم به زودی بیاد بغلت قسمت نبوده

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪