2777
2789
عنوان

شربت زینکو ویت

8088 بازدید | 19 پست

مامان مهربون بیایید دخترم یک سال و دو ماهشه دکتر براش زینکوییت تجویز کرده چون وزنش کمه به نظرتون قطره آهنم بهش بدم یا با این شربت نیازنداره بدم یادم رفت از دکتربپرسم ممنون راهنمایی کنید

معجزه هازمانی اتفاق میفتن که انتظارشونداری هیچوقت امیدت روازدس نده خدایی هست که درهمین نزدیکیست تولد دخترم هستی بزرگترین معجزه زندگیم بودخیلی خوشحالم ازاینکه توبه دنیااومدی تو واسه ی اومدنت یه دنیاممنون توام خدامهربونی کردتوروسپرددست خودم دستتوگرفتموفهمیدم عاشقت شدم

این شربت فقط زینک و ویتامین های گروه بی هست.ربطی به آهن نداره.آهن هم بده بهش ولی حتما باهم حداقل ۶ ساعت فاصله بده.تداخل دارن.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
این شربت فقط زینک و ویتامین های گروه بی هست.ربطی به آهن نداره.آهن هم بده بهش ولی حتما باهم حداقل ۶ س ...

مرسی گلم 

معجزه هازمانی اتفاق میفتن که انتظارشونداری هیچوقت امیدت روازدس نده خدایی هست که درهمین نزدیکیست تولد دخترم هستی بزرگترین معجزه زندگیم بودخیلی خوشحالم ازاینکه توبه دنیااومدی تو واسه ی اومدنت یه دنیاممنون توام خدامهربونی کردتوروسپرددست خودم دستتوگرفتموفهمیدم عاشقت شدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی گلم 

خواهش میکنم☺منم به بچم میدم.شربت زینک رو یک ربع قبل ناهار بده.آهن رو شب موقع خواب.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی

نه عزیزم قطره آهن رو تا دوسالگی باید بدی

دختر منم یکسال و دوماهشه وزنش کمه شربت زینک پلاس آلمانی میخوره، روی وزن و اشتها که اصلا تاثیری نداشته فقط روی قدش تاثیر گذاشته

عزیزم میشه لطف کنی وزن و قد تولد و الان دختر گلت رو بگی

دختر خودم وزن تولدش2200قدش46

الان وزنش 7و نیم قدش72

سلامتى اونى كه برام ٢٤ ساعت كار كرد حقوقم نخاست ميگفت خوشبخت شی خستگيم در ميره ،،،مادر رو میگم. به سلامتی مادر که فرشته روی زمین است
چهارمغز هر روز بده پودر کن تو غذاهاش  مکمل خیلی فایده نداره روغن محلی بزن غذاهاش شیره انگور ...

باشه گلم ممنون

نه عزیزم قطره آهن رو تا دوسالگی باید بدی دختر منم یکسال و دوماهشه وزنش کمه شربت زینک پلاس آلمانی می ...

جدی تاثیر نداره،دخترم ۸ کیلو هست قدش نمیدونم وزن تولدش ۳ کیلو بوده دوماه پیش ۸و پونصد بوده مریض شده کم کرده

نه عزیزم قطره آهن رو تا دوسالگی باید بدی دختر منم یکسال و دوماهشه وزنش کمه شربت زینک پلاس آلمانی می ...

دختر منم قدش وقت تولد ۴۶ بوده  رشدش خوبه ولی وزنش پایینه غذا چی میدی بهش 

جدی تاثیر نداره،دخترم ۸ کیلو هست قدش نمیدونم وزن تولدش ۳ کیلو بوده دوماه پیش ۸و پونصد بوده مریض شده ...

برای دختر من که زینک اصلا تاثیر نداشت، فقط علاوه بر قدش یکمم روی رشد مو و ناخنش تاثیر گذاشته، چون دخترم تقریبا کچل بود دنیا اومد😁 الان موهاش بد نیست😁ولی غذا بزور میخوره 

سلامتى اونى كه برام ٢٤ ساعت كار كرد حقوقم نخاست ميگفت خوشبخت شی خستگيم در ميره ،،،مادر رو میگم. به سلامتی مادر که فرشته روی زمین است
دختر منم قدش وقت تولد ۴۶ بوده  رشدش خوبه ولی وزنش پایینه غذا چی میدی بهش

غذای سفره البته بعصی غذاها رو هنوز بهش نمیدم مثل بادمجون و کله پاچه و... در کنارش کته، سوپ(برای تنوع هر سری یه سبزیجات و گوشتی اضافه میکنم، بلدرچين، کبک، ماهیچه،مرغ ) حلیم، ماکارونی، ماهی و میگو

قل قلی با گوشت شتر درست میکنم البته بیشتر عصرونه میخوره، ماست، تخم مرغ، حریره بادوم

با وجود اینکه تنوع غذاییش هم خوبه ولی وزن گیریش خیلی خیلی کمه و خیلیم بدغذا و کم غذاست با جیگر خونی غذا میخوره، دختر شما هم اینجوریه؟ 

غذای سفره البته بعصی غذاها رو هنوز بهش نمیدم مثل بادمجون و کله پاچه و... در کنارش کته، سوپ(برای تنوع ...

اره دقیقا دختر منم بد غذاست با اینکه من رو تغذیه اش حساسم شده حتی بغلش کردم راه بردمش به زور چند لقمه خورده 

اره دقیقا دختر منم بد غذاست با اینکه من رو تغذیه اش حساسم شده حتی بغلش کردم راه بردمش به زور چند لقم ...

این همه رسیدگی میکنیم بالاخره معذرت میخوام یه بیشعوری پیدا میشه بخاطر وزنش و لاغریش یه متلک میندازه فکر میکنن از نظر غذایی رسیدگی نمیکنیم، شماهم این مشکلو دارین؟ 

این همه رسیدگی میکنیم بالاخره معذرت میخوام یه بیشعوری پیدا میشه بخاطر وزنش و لاغریش یه متلک میندازه ...

دقیقا ولی خدا شاهده ازبس واسه غذا نخوردنش حرص میخورم استرس گرفتم ریزش مو پیدا کردم راستی شیر خودتون رو می دید من کنار شیر خودش شیر خشک هم میدم 

دقیقا ولی خدا شاهده ازبس واسه غذا نخوردنش حرص میخورم استرس گرفتم ریزش مو پیدا کردم راستی شیر خودتون ...

آره عزیزم شیر خشک میخوره ولی خیلی خیلی کم در حدی که میشه بگی هیچ،تا 6 ماهگیش هر دو هفته یه قوطی الانم که یه قوطی رو یکماه و نیم  تموم میکنه

من خودم شیرم خیلی کمه  جوری که فقط با خوردن پودر شیر افزا شیر دارم اونم نه در حدی که سیرش بکنه 

همسرم میگه هزینه شیر تو بیشتر از بچه هست😁

من هفته‌ای یه قوطی مصرف میکنم

دخترمم شیر پاستوریزه نمیخوره، همون شیر خشکم با بدبختی میخوره،با شیر خودمم میخوابه یعنی فقط دهنم سرویس شده