2821
2789
عنوان

بلاکم کرد😒

| مشاهده متن کامل بحث + 2158 بازدید | 52 پست
من هرکار میکنم نمیتونم اینجوری نباشم تروخدا یه راه حل بده

به مرور خوب میشی بچه بیاد دیگه یادشم نمیکنی..الانم هیچی نگو دیگه بهش تا خودش زنگ بزنه یا بیاد پیشت سرسنگین باش بگو که بلاک کردن کار درستی نبود

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

استارتر هنوز سنت کمه رفتارت پخته نیست.اصلا بهش زنگ نزن پیامم نده یکم دور از دسترس باش اجازه بده دلش ...

باشه عزیزم امیدوارم جواب بده😞😭اینکار میکنم بدتر نشت

الانم با ناراحتی و خودخوری هیچی درست نمیشه. هیچکاری هم نکن به زندگی روزمره ات برس بذار اون پیشقدم بشه

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............
باشه عزیزم امیدوارم جواب بده😞😭اینکار میکنم بدتر نشت

بدتر نمیشه. ببین یه جوری رفتار کن که بدونه اونی که نیاز داره اونه نه تو

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............
چقدر گیر هستی. ازین ادم هایی هستی ک خسته میکنی طرف رو. خداروشکر من ازین اخلاق ها ندارم.

آفرین ب تو 😕😕😕

میخاستم بنویسم ووروجکِ بدون آقای نجار ولی "ر"  آخرش ثبت نشد ، شد ووروجک بدون آقای نجا🤪 کاربری ۳۶ممه تورو ب پیر ب پیغمبر برا من گزارش نزنید🤕  بقرِان کریم با شماره ی همکار شوهرم عضو شدم 😥 حالم یه جوریه ک انگار ورزش داشتیم و هوا بد بوده و موندیم تو کلاس ، زنگ بعدم ریاضی داریم 🥴🤢   باطن باید زیبا باشه نه ظاهر . کی فکرش میکرد سیب زمینی 🥔 با اون قیافه ش انقد خوشمزع 🍟 باشع 😋   بچه به دنیا آوردی هی بهش میگی نکن نکن ، خب خودت نمیکردی عزیزم 😈    تلخ ترین جمله ی بازی های کودکی ؛ " تو نخودی باش" لامصب قدرت تخریبش معادل با بمب هیروشیما بود نمی‌فهمم چرا وقتی زبونتو اتفاقی گاز میگیری درد میگیره ولی وقتی عمدی گاز میگیری درد نمیگیره . حتی نمی‌فهمم چرا شما الان دارین زبونتونو گاز میگیرین ! 👅  کاربری  متعلق ب دو نفره