2821
2789
عنوان

بلاکم کرد😒

| مشاهده متن کامل بحث + 2158 بازدید | 52 پست
چرا انقد زنگ میزنی خب ؟؟؟؟؟؟؟؟  من شوهرم یبار بهش زنگ بزنم بگه سرم شلوغه بهم برمیخوره زنگ نمی‌ ...

من متوجه نشدم گفت کار دارم اصلا صداش نمیومد دفعه بعدش که زنگ زدم داد زد کار دارم حالیت نمیشه بعد بلاکم کرد بدون اینکه بذاره من بهش بگم متوجه نشدم 😭

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

نمیشه😭😭چرا تو قبلا چیکار میکردی مگه

دقیقا کارای الان تورو...فقط کافی بود ی دفه رد بده یا جواب نده سری اسم خیانتو میوردم یا تهدید میکردم بهش خیانت میکنم خیلی چرند بودم اه

دختر خوب هر چی بیشتر به مرد جماعت وابستگی نشون بدی حس خدا بودن میگیرن بیشتر خودشون رو چس میکنن. باید نشون بدی بدون اونم حالت خوبه حالا اگه اونم بدون خوبتری اگر هم نبود بازم خوبی. 

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............
میخاستم ببینم چرا بلاک کرد

چن سالته اسی؟؟طوری نمیشه بلاک کنه خواهش میکنم دیگه زنگش نزن حتی زنگم زد جوابشو نده بزار خودش پشیمون شه فقط کااااش زود پیام نداده بودی 

دقیقا کارای الان تورو...فقط کافی بود ی دفه رد بده یا جواب نده سری اسم خیانتو میوردم یا تهدید میکردم ...

من هرکار میکنم نمیتونم اینجوری نباشم تروخدا یه راه حل بده

استارتر هنوز سنت کمه رفتارت پخته نیست.اصلا بهش زنگ نزن پیامم نده یکم دور از دسترس باش اجازه بده دلش برات تنگ بشه ولی اونقدری هم دور نباش که به نبودنت عادت کنه. متعادل و پخته رفتار کن

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............