2777
2789
عنوان

کرونا گرفتم بیاین لطفا

126 بازدید | 10 پست

سلام من امروز۸روزه کرونا گرفتم  مشکل خاصی هم نداشتم فقط،بینیم تبخال زده وگوشام کیپه  سرفه دیروز،رفتم دکتر بهم پنی سیلین و سفتریاکسون وبتامتازون وافاتیزون چندتا تقویتی نوشته دیروز برام پنی سیلین رو زد دیشب ازمعده درد مردم امروز،باید برم سفتریاکسون بزنم میترسم شنیدم کشنده است کسی تجربه ای داره 

این نسخه را یک عطاری داده ولی تا به حال به هر کسی کرونا داشته گفتیم خورده سریعا خوب شده و نتیجه گرفته.

( مرزنجوش؛ استخودوس؛ گل پنیرک؛ آویشن شیرازی؛ پونه؛ پر سیاوش ناخنک عناب وقدومه را با هم قاطی و دم کنند

الگونگیر...الگوباش...

وای خدا ماهم کرونا گرفتیم بیست روز بیشتره دوتا بچه کوچیک دارم 

شوهرمم امروز رفت تو اتاق دلتنگشم

اگه دخترم عاشق شد تمام دنیا رو بهم میریزم تا دخترم را به عشقش برسانم حتی اگر انتخابش اشتباه باشه بهتراز ان است که یه عمر حسرت گرفتن دست عشقش پیرش کند 👈👈👈👈👈یا اینه دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای خدا ماهم کرونا گرفتیم بیست روز بیشتره دوتا بچه کوچیک دارم  شوهرمم امروز رفت تو اتاق دلتنگش ...

بیست روزه خوب نشدین😢من ازنامزدم گرفتم فعلا قرنطینم اونم جدا قرنطینه دلم براش تنگ شده

بیست روزه خوب نشدین😢من ازنامزدم گرفتم فعلا قرنطینم اونم جدا قرنطینه دلم براش تنگ شده

منو بچ هام خوبیم ولی شوهرم نه

اگه دخترم عاشق شد تمام دنیا رو بهم میریزم تا دخترم را به عشقش برسانم حتی اگر انتخابش اشتباه باشه بهتراز ان است که یه عمر حسرت گرفتن دست عشقش پیرش کند 👈👈👈👈👈یا اینه دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪

ایشالله گلم  

شوهر من امروز حالش بهتره

2790
2778
2791
2779
2792